DEGUSTACE MOŽNÉ ZAKOUPIT DO NEDĚLE 26.2.2017
 

 
Téma festivalu: "Baroko na talíři"

Motto “Baroko na talíři“ bude provázet již VIII. ročník Grand Restaurant Festivalu, který proběhne v 93 prestižních restauracích Maurerova výběru v celé ČR 15.1. - 28.2. 2017.

Ochutnáte zvýhodněné degustační menu inspirované lokálními surovinami, kreativitou těch nejlepších šéfkuchařů a samozřejmě – barokem. Ceny degustací: 250 Kč - 600 Kč.

V rámci doprovodného programu můžete navštívit i speciální tématické Mňam Zážitky.
 
 

 Hodnoťte
  
V rámci festivalu jsou nabízeny tyto druhy ochutnávek
(každá pouze pro 1 osobu):
Cena :
Základní
ochutnávka
Zakladni ochutnavka 1 jídlo dle výběru
+ 1 nápoj (voda nebo sklenka vína nebo sklenka piva z portfolia Pivovarů Lobkowicz)

250
 
Dvouchodová
degustace    
Dvouchodova degustace 2 jídla dle výběru
+ 1 sklenka vína nebo 1 sklenka piva z portfolia Pivovarů Lobkowicz 
+ 1 lahev přírodní vody

500
 
Tříchodová
degustace
Trichodova degustace  3 festivalová jídla
+ 2 sklenky vína nebo 2 sklenky piva z portfolia Pivovarů Lobkowicz 
+ 1 lahev přírodní vody

600
 
Všechny ceny jsou uváděny jako ceny s daní z přidané hodnoty. Lahví vody se rozumí minimální množství 0,33 l. Sklenicí vína se rozumí minimální množství 0,125 l bílého nebo červeného vína. Sklenicí piva se rozumí minimální množství 0,3 l.
 
 

Na co se letos těšit?

 
Lázeňský MňamBus - 4.2.-5.2.   Mňam Limuzína - 25.2.   Mňam Brunch v Mlýnci
         
Mňam Brunch V Zátiší   MňamBus Jiné světy - 28.1.   Mňam Bus do Asie - 18.2.
         
Baroko s Pavlem Maurerem - 11.2.   Půlnoční Baroko - 15.1.   Ovíněná Mňam Procházka - 21.1.
         
Kurz vaření s Riccardem - 28.1.   MňamBalíček Angusfarm   MňamBalíček Luxury Collection Hotel Augustine Praha
         
MňamBalíček Dvůr Hoffmeister   MňamBalíček U Zlaté studně hotel   MňamBalíček Nautilus hotel
         
Chateau Mcely        
 
 
 
Komentáře
Restaurace: U Sapíků penzion
Autor: kvkv
Datum: 26. 2. 2017 22:48:25
U Sapíků jsme byli v rámci GRF celkově podruhé, obsluze nelze nic vytknout, časování jídla bylo velmi citlivé. Jako vždy velké porce,... Více
avatar
Restaurace: Blue Wagon
Autor: RenataE
Datum: 26. 2. 2017 21:51:26
Výborně vyvážené menu, nápaditě servírované. Chardonnay vynikající, Cabernet Sauvignon k hlavnímu chodu trochu slabší, dezertní... Více
avatar
Autor: Rezabek
Datum: 26. 2. 2017 21:30:37
V Marriottu jsme byli poprvé a musíme přiznat, že jsme byli příjemně překvapení úrovní obsluhy - "náš" číšník Josef - nabízeného... Více
avatar
Autor: Rezabek
Datum: 26. 2. 2017 21:20:52
Zlatá Studna je stálicí na špici pražských restaurací a určitě právem. Degustační menu bylo opět vynikající a párování s víny... Více
avatar
Archiv


 
Bez jídla a pití chladne láska.
Maurus Terentius
Top
English