Tusculum

Tusculum
Salónek
Zahrádka
Se psem
Nekuřácký prostor
Farmářské produkty
Sadová 31
Karlovy Vary
360 01
11–22, denně
    739 541 120
Zvláštnost:
Již staří Římané nazývali Tusculum místem klidu a pohody. V překrásné části Karlových Varů ho najdete. Příjemné prostředí, vaří ze surovin od místních farmářů, zelenina a vejce pocházejí z vlastní bio farmy. Pečou tu domácí dezerty a čajomilce potěší 30 druhů čajů z celého světa. Na objednávku speciality na míru.

Již není volné místo k rezervaci.

Provázek Pavel


2336.jpg

Šéfkuchař Pavel Provázek má téměř dvacetiletou praxi. Jako kuchař prošel řadu restaurací a hotelů v Karlových Varech. Inspiraci hledal také v Praze a Českém Krumlově, aby se pak vrátil do svého rodného města. Jako šéfkuchař působil v restauraci Corso a hotelu Schlosspark. V současné době se realizuje v restauraci Tusculum.

 

Stáž :

Restaurace Tiruvannamalai, Tamil Nadu, Indie, 2012 

 

Kurzy :

Training and Consulting, Francouzská kuchyň, Pierre Leotard, 2015

Symposium Culinary Prague, 2015

Training and Consulting, Sezónní menu, Pierre Leotard, 2016

Seminář AKC, Jarní menu Radka Davida, 2016

Symposium Culinary Prague, 2016

Training and Consulting, Zimní menu, Pierre Leotard, 2016



 
Muži se v lásce často chovají jako v restauraci. Objednají si jídlo podle jídelního lístku a potom šilhají na sousedův stůl.
Anonym
Top
English