SKONČIL REKORDNÍ VIII. ROČNÍK

Pot-au-feu

Pot-au-feu
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Nekuřácký prostor
TOP100
Farmářské produkty
Rybná 13
Praha 1 - Staré Město
110 00
11–22, po–pá, 18–23, so
    739 654 884
Zvláštnost:
Francouzská kuchyně je proslulá svým propojením s vínem. Má je na starost francouzský sommelier, který je bere přímo od zdroje – a přesně vám česky doporučí, které se k vybranému pokrmu hodí nejlépe. Chcete, aby vás políbila vrcholná gastronomie – tady to je možné!

Již není volné místo k rezervaci.

Kracík Jan


1931.jpg Excelentní kuchyně je rodinná tradice Kracíků. Janův dědeček byl kuchařem U Krakonoše v zájezdním hostinci v severních Čechách. Jan vystudoval prestižní Poděbradskou Hotelovou školu.

V roce 1999 získal cenu za nejlepší kuchař roku v juniorské kategorii a od té doby byl dvojnásobný finalista v obecném soutěže. Jan piloval své umění v zahraničí v Le Jardin des Remparts v Beaune, Les Crayères v Remeši a Mount Juliet Golf Hotel v Kilkenny s Tiger Woodsem jako jeho patron, v Mnichově, ve Švýcarsku, Chorvatsku a Rakousku.

Ve Francii Janova gastronomická filozofie pokročila v duchu kuchyně française s důrazem na přírodní chutě, z čerstvých surovin přivedl k životu skrze inovativními technikami vaření.

Od návratu zpět do ČR Jan pracoval jako šéfkuchař v několika z nejlepších pražských restaurací, včetně Paláci Kinských hodnocené jedny z nejlepších 50 restaurací v České republice.





 
Pít a potom pracovat a pracovat a potom pít – jaký to krásný život.
Romain Rolland
Top
English