Ostrov hotel

Ostrov hotel
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Dětský koutek
Se psem
Nekuřácký prostor
Czech Specials
Farmářské produkty
Ostrov u Tisé 12
Tisá
403 36
11–22, denně
    475 222 428
Zvláštnost:
Pokud hledáte opravdu klidné místo, kde si odpočinete a nikdo vás nebude rušit, tohle je to pravé. Uprostřed čisté přírody lesů, skal a rybníků vaří moderní českou gastronomii s důrazem na pomalou úpravu mas konfitováním, poctivé omáčky a netradiční domácí zmrzliny a dezerty.

Již není volné místo k rezervaci.

Tichý René


1641.jpg

René Tichý, šéfkuchař restaurace Hotelu Ostrov, se kuchařskému řemeslu věnuje již od mládí. Je žákem Radka Šubrta, který jej naučil nejen kuchařině, ale i šetrnému přístupu k surovinám a postupům, jež dávají vyniknout kvalitě použitých surovin. Dlouhá léta působil v prestižním pražském hotelu Le Palais, poté na postu šéfkuchaře restaurace hotelu Savoy Royal, aby se roku 2011 vrátil do rodného kraje a ujal se vedení kuchyně restaurace Hotelu Ostrov. Tu vede přísnou rukou, důraz klade hlavně na maximální používání čerstvých, místních surovin a šetrné postupy úprav v čele s konfitováním masa i zeleniny. Ač zarytým milovníkem masa, zamiloval se nově do sladkého. Učarovaly mu jak domácí zmrzliny, tak i netradiční způsoby přípravy.  Z jeho ruky tak můžete ochutnat třeba slaný maldonský karamel, domácí zmrzlinu ze svíčkové, nebo aperolové Crème Brûllée.

 

 

 

 



 
Muži se v lásce často chovají jako v restauraci. Objednají si jídlo podle jídelního lístku a potom šilhají na sousedův stůl.
Anonym
Top
English