SKONČIL REKORDNÍ VIII. ROČNÍK

Le Grill, The Grand Mark Hotel

Le Grill, The Grand Mark Hotel
Živá hudba
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Dětský koutek
Se psem
Nekuřácký prostor
TOP100
Farmářské produkty
Hybernská 12
Praha 1 - Nové Město
110 00
7–22.30, denně, restaurace, 9–01, denně, zimní zahrada, 9–22.30, denně, zahrada
    226 226 126
Zvláštnost:
V noblesní restauraci si vychutnáte speciality mezinárodní a moderní české kuchyně z prvotřídních surovin dodaných českými farmáři a okořeněné čerstvě natrhanými bylinkami z hotelové bylinkové zahrádky. Za teplého počasí lze posedět v unikátní soukromé zahradě s barokní fontánou, která je ideálním prostředím ke snídani, lehkému obědu či romantické večeři.

Již není volné místo k rezervaci.

Koráb Ondřej


751.jpg

Ondřej Koráb získal své kuchařské dovednosti od opravdových mistrů ve svém oboru, učil se pod vedením michelinských šéfkuchařů v nejlepších restauracích Velké Británie. V michelinské restauraci Foliage sbíral zkušenosti od britského šéfkuchaře Chrise Stainese, které dodnes považuje za jedny z nejcennějších ve své kariéře. Poté pracoval v týmu uznávaného francouzského šéfkuchaře Daniela Bouluda. Po exotické asijské a tradiční evropské kuchyni následovalo trochu molekulární gastronomie, kterou si Ondřej vyzkoušel pod taktovkou opravdového experta – britské televizní hvězdy Hestona Blumenthala v restauraci The Dinner by Heston Blumenthal.
 
V září 2011 odjel do kanadského Toronta, kde vařil v nejlepších restauracích ve městě. Plné šuplíky vlastních receptů ho přivedly zpátky do Prahy, kde chtěl své zahraniční zkušenosti zúročit a předvést i doma svůj osobitý kuchařský styl. Po 18 měsících působení na pozici Junior Sous Chef nastoupil v únoru 2014 do restaurace Le Grill a od června 2014 vede restauraci jako šéfkuchař.
 
Vaření je pro Ondřeje nejen práce, ale hlavně zábava. Svou vášeň pro vrcholnou gastronomii předvedl Ondřej i v několika gastronomických soutěžích.



 
Pospěš si s prací, nikoli s jídlem.
Čínské přísloví
Top
English