NAVÝŠENÁ KAPACITA RESTAURACÍ A ZÁŽITKŮ!

Le Grill, The Grand Mark Hotel

Le Grill, The Grand Mark Hotel
Živá hudba
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Dětský koutek
Se psem
Nekuřácký prostor
TOP100
Farmářské produkty
Hybernská 12
Praha 1 - Nové Město
110 00
7–22.30, denně, restaurace, 9–01, denně, zimní zahrada, 9–22.30, denně, zahrada
    226 226 126
Zvláštnost:
V noblesní restauraci si vychutnáte speciality mezinárodní a moderní české kuchyně z prvotřídních surovin dodaných českými farmáři a okořeněné čerstvě natrhanými bylinkami z hotelové bylinkové zahrádky. Za teplého počasí lze posedět v unikátní soukromé zahradě s barokní fontánou, která je ideálním prostředím ke snídani, lehkému obědu či romantické večeři.
Počet osob:
 Vybrat
Datum:
Čas:

Koráb Ondřej


751.jpg

Ondřej Koráb získal své kuchařské dovednosti od opravdových mistrů ve svém oboru, učil se pod vedením michelinských šéfkuchařů v nejlepších restauracích Velké Británie. V michelinské restauraci Foliage sbíral zkušenosti od britského šéfkuchaře Chrise Stainese, které dodnes považuje za jedny z nejcennějších ve své kariéře. Poté pracoval v týmu uznávaného francouzského šéfkuchaře Daniela Bouluda. Po exotické asijské a tradiční evropské kuchyni následovalo trochu molekulární gastronomie, kterou si Ondřej vyzkoušel pod taktovkou opravdového experta – britské televizní hvězdy Hestona Blumenthala v restauraci The Dinner by Heston Blumenthal.
 
V září 2011 odjel do kanadského Toronta, kde vařil v nejlepších restauracích ve městě. Plné šuplíky vlastních receptů ho přivedly zpátky do Prahy, kde chtěl své zahraniční zkušenosti zúročit a předvést i doma svůj osobitý kuchařský styl. Po 18 měsících působení na pozici Junior Sous Chef nastoupil v únoru 2014 do restaurace Le Grill a od června 2014 vede restauraci jako šéfkuchař.
 
Vaření je pro Ondřeje nejen práce, ale hlavně zábava. Svou vášeň pro vrcholnou gastronomii předvedl Ondřej i v několika gastronomických soutěžích.



 
Až budou obsluhovat roboti, bude vhodné je na chvíli vypnout.
Anonym
Top
English