Konfit

Konfit
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Se psem
Nekuřácký prostor
Farmářské produkty
Veveří 2216/125
Brno - Žabovřesky
616 00
11.30–23.30, po–so, 11.30–16, ne
    541 235 035
Zvláštnost:
Obracejí se zejména k tradičním staročeským postupům a dávají si záležet především na kvalitě, čerstvosti a poctivosti. „Protože na naše tradice bychom neměli zapomínat, ale spíše je dále rozvíjet!“

Již není volné místo k rezervaci.

Rohoška Pavel


2541.jpg

Po odborném vzdělání sbíral praktické zkušenosti po celém světě. V Německu se specializoval na českou kuchyni, v karlovarském Grandhotelu Pupp se stal šéfkuchařem francouzské restaurace a jako člen českého kuchařského týmu prezentoval českou kuchyni v luxusních restauracích v jihokorejském Soulu a na českém velvyslanectví. Po šéfování rakousko-uherské kuchyni v restauraci Hansen se v roce 2011 přesunul jako šéfkuchař do Ristorante Rialto (dnešní restaurace KONFIT), kde se podílel na aktuálním konceptu tradiční staročeské kuchyně.



 
Láska je omáčka, která teprve dá každému masu chuť.
Francouzské přísloví
Top
English