Filtrovat podle projektu:
blank_ico
gr_ico
grf_ico
pff_ico


Komentáře

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (7. 7. 2017 21:06:47)

Restaurace: Větruše
Na krásném místě se skvělou vyhlídkou. Doprava autem nebo lanovkou. Zajímavá nabídka jídel, standardní u pití. Terasa a sál uvnitř. Obsluha bezproblémově rychlá a ochotná. Jídlo hezké na pohled a výborné na chuť. Nejlepší vídeňská roštěná za mnoho posledních let - viz foto. Jen vařené brambory by chtěly osolit, ale nebylo čím. Skvělá svíčková - viz 2. foto - s opravdovou šlehačkou (test každé restaurace). Jako předkrm famózní kachní kompot (trhané maso a přísady). Nevím o lepším podniku v Ústí.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (6. 7. 2017 10:00:18)

Restaurace: Next Door by Imperial
Jen ten "můj" číšník ... Ještě jsem si pořádně nepřisedl a už mi naléval vodu, aniž se zeptal, co budu pít. Nakonec jsem mu udělal radost, protože jsem se rozhodl pro víno. Na lístku totiž mají sametové Crozes Hermitage 2014 od Gillese Robina. A tak jsem pil i tu nalitou již vodu :-)) Ovšem, že by si měl host dolévat dekantované víno z karafy sám? Nojo, co dělat, když číšník se k tomu dlouho nemá. Oční kontakt s vrchním číšníkem proběhl, ale také nic, stál dál a víno nedolil.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (6. 7. 2017 09:59:04)

Restaurace: Next Door by Imperial
Konečně jsem si našel čas na návštěvu tohoto nového podniku a byl jsem nadšen. Cítil jsem se báječně, dýchala na nás atmosféra naprosté pohody. Otevřená kuchyně a excelentní krmě. Marinovaný siven i roláda z králičího hřbetu s krémovým špenátem. Ochutnal jsem i stehno z kachny a steak z tuňáka, vše úžasně dotažené. Pro Mirka7: Jedl jsem 2 chody a další ochutnal od spolustolovníků. To jen, abyste se nepodivoval nad velikostí mého žaludku.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (6. 7. 2017 09:21:41)

Je pravdou, že přesný překlad z italštiny jest sádlo. Jak jsem u pc zjistil, LARDO je geniální italský vynález=tenounce nakrájený špek. Není to prostě klasický špek-pancetta. No, zkusím si to zapamatovat. Jo, ještě drobnost:Na netu mají uvedeno: Zebra La Bottega. Měli by opravit na "žebra", aby nemátli hosty.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (6. 7. 2017 09:19:17)

Rychlý oběd v příjemném prostředí, mám Bottegy italského majitele rád. V podobné rosticerii jsem hodoval před třemi lety ve Florencii. Objednal jsem si králičí hřbet zabalený v lardu s restovanou kapustou a červenou cibulí a bylo to velmi dobré. Snaživý číšník mi na můj dotaz sdělil, že lardo je sádlo. Kuchař na to samé odpověděl, že lardo je prostě lardo.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (6. 7. 2017 09:04:41)

Restaurace: MG restaurace
Ochutnal jsem také od jedné ze spolustolovnic její chod-pečené selátko. Nevím, jak to slušně říci, ale maso mi připadlo už lehce za hranou čerstvosti. Když jsem viděl, že majitelce talíře porce chutná, nebral jsem jí elán a nechal jsem jí jídlo sníst. Možná to byla chyba, protože v průběhu odpoledne s i stěžovala na lehkou bolest břicha. Pane Gruszi, i když nejste přítomen, za obsah talířů jste stále zodpovědný.
 

Boddie

Food Guru

  9

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (6. 7. 2017 10:06:34)

Restaurace: MG restaurace
Ještě jednu poznámku. U všech chodů (tatarák, ryba, sele) nám byl naservírovaný na talíř stejný salát = mix polníček, rukola atd. Bleskl mi hlavou výraz "česká obloha", jak to nazval Pohlreich ve svém pořadu Ano šéfe. Že by tento nesmysl měl následovníka?
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (6. 7. 2017 09:03:53)

Restaurace: MG restaurace
Třetí návštěva nedopadla tak dobře jako obě předchozí. Prostředí příjemné, hezká otevřená kuchyně, vrtulníky za oknem, je na co se dívat. Horší už je to s obsluhou. Pán nemá moc zájem o hosty, věnuje se raději utírání příborů, cinkání není moc milé. Bezvadný tatarák z hřebenatek s chřestovým carpacciem. Tím končí výčet kladů. Mořský ďas, moje oblíbená ryba, chutná jako hadr, textura masa neodpovídala grilování.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (5. 7. 2017 21:07:35)

Restaurace: Templ
Byli jsme zde na večeři a jídlo bylo výborné. Obsluha milá a nevtíravá. I přesto, že začalo pršet a všichni se stěhovali dovnitř, obsluha vše zvládla na jedničku. Mohu jen doporučit.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (5. 7. 2017 19:27:01)

Restaurace: Babiččina zahrada
Restaurace nás celkem překvapila. Jídlo bylo vzhledem k našemu vyššímu věku jak od maminky. Za ptáčky by se nemusel stydět ani pan Brabec, byly moc dobré a takové jaké mají být. Vzhledem k tomu, že porce byla vysoce nad mé možnosti, bez problémů ho příjemná obsluha zabalila a večer jsem si pochutnala ještě jednou. Je to prostě dobrý český oběd( i večeře) .Máme-li chuť na české ( a dá se říci i na rakousko -uherské jídlo), vracíme se sem.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (5. 7. 2017 16:50:11)

Restaurace: Grand Cru
Navštívili jsme GC v rámci GRF. Měli jsme pocit vážených hostů, obsluha byla velmi dobrá, na Prahu až nezvyklá, přátelská a milá. Co je ale nejlepší - výborné jídlo a doprovodné pití, menu bylo skvělé. Moc se těšíme na další návštěvu.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (5. 7. 2017 15:42:51)

Restaurace: Lokál
Spíš noční než večerní návštěva. Výběr pouze z nočního lístku, ale pořád barvitý. Jen drobná nedokonalost: Objednali jsme si s dvěma spolustolovníky každý taliána a 10 dkg uzeného vepřového jazyku s tím, že chceme 3 talíře. Jídlo přinesl jiný číšník na 2 talířích: 3 taliány na jednom a 30 dkg jazyku na druhém. Naštěstí během pěti vteřin pochopil, že to tak nepůjde a vrátil se za 2 minuty s rozdělenými porcemi. Jídlo velmi dobré a pivečko jako křen.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (5. 7. 2017 15:38:14)

Restaurace: Kampa Park
Musel jsem rychle zavřít okno a jídlo do sebe rychle nasázet. Také jsem ho mohl vrátit, jenže já měl opravdový hlad. Omluva číšnice a káva zdarma je fajn, ale v takovéto restauraci by se to u jídla za 995,-Kč stát nemělo pane Raditschi. V Tv byste to jistě elévům neodpustil. Jenže u Vás v Kampa parku pracují špičkoví odborníci včetně vyškolené obsluhy...
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (5. 7. 2017 15:35:36)

Restaurace: Šupina
V milovane Treboni nezavitat do letite klasiky by byl hrich. Kapri hranolky byli zase stejne vyborne. Predkrm, pomazanka z uzenych ryb by si zaslozila ogrilovane pecivo, ale jinak chutove vyvazene. Uhor byl skvely a dojem zkazil jen maly talir a nevyrazny bramborovy salat. Stika s testovinami byla pro vetsinu bez chyby, ale malinko presolena a s pocitem, ze ji umim na vanoce lepe udelat...
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (5. 7. 2017 15:35:15)

Restaurace: Kampa Park
Karlova mostu se lze téměř dotknout, úžasné místo. Jen se mi nelíbí, že spodní paluba je nyní od řeky oddělená stěnou. Kouzlo místa trochu ztratilo pověstný genius loci. Carpaccio a tatarák z pražmy s avokádem a mangem. Zajímavé, na sladko a chutné. Ochutnal jsem i halibuta s pancettou, celkem slušné jídlo. Já jsem si objednal jehněčí karé s lilkovým pyré a, artyčoky. Jídlo mi bylo přineseno vlažné, v zásadě u jehněčího na hranici poživatelnosti.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (4. 7. 2017 23:20:00)

Restaurace: Fusion Restaurant
vynikající jídlo, perfektní servírování, vzhledem k surovinám skvělé ceny
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (4. 7. 2017 14:47:22)

Restaurace: Surfbar
Příjemná restaurace, jednoduchý interiér, zahrádka přímo na břehu rybníka, milá a vstřícná obsluha, zajímavé jídlo z kvalitních surovin. V Surfbaru jsem měla letos svatební hostinu a mohu jen doporučit. Jídlo bylo skvělé a všichni hosté byli nadšeni.
 

Svaťa

Connoisseur

  1

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (4. 7. 2017 13:54:40)

nic moc
 

test123

Food Lover

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (4. 7. 2017 10:55:28)

Restaurace: 500 Restaurant
123
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (4. 7. 2017 13:44:00)

Restaurace: 500 Restaurant
No musím se přiznat, že Vašim komentářům vůbec nerozumím.
 

test123

Food Lover

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (4. 7. 2017 10:53:20)

Restaurace: 500 Restaurant
Test
 

test123

Food Lover

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (4. 7. 2017 10:44:48)

Restaurace: 2 Promile
123
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 7. 2017 19:48:50)

Restaurace: Miura hotel
Kuchyně bez jakékoliv výhrady, škoda že pan šéfkuchař nevaří v Praze. Vaří skvěle. Obsluhující personál byl příjemný. Horší jsou již hosté, restaurace tohoto typu by měla trvat na jisté úrovni. Sestrkané stoly na terase nejsou nic moc... Ale to proč člověk do restaurace jde - výtečné jídlo- zde skutečně mají.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 7. 2017 19:39:22)

Při týdenním pobytu jsme nenašli na jídle ani jedinou chybu. Jeho kvalita je velmi vysoká, kvalitní jsou i suroviny, snídaně byly prvotřídní. Personál velmi milý a ochotný.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 7. 2017 19:23:43)

Restaurace: Větruše
Pokud v Ústí neexistuje restaurace s lepší kuchyní a příjemnějším prostředím než je Větruše, je zde velký prostor pro to založit novou restauraci. Místní koprovka doporučovaná jako specialita prakticky nebyla k jídlu. Obsluha nestála vůbec za nic.Mladí číšníci povlávali po sále a nebyli ani na ozdobu. To v jakém prostředí je Větruše položena nelze přičítat restauraci k lepšímu. Interiér je ale nemoderní a procovský. Je toho třeba hodně zlepšovat.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (1. 7. 2017 23:02:33)

Dal jsem si 5chodové menu, vše bylo moc dobré, jen polévka byla vlažná, což byla škoda a kapr se dá připravit tak, aby se nemuseli vyndavat kosti. Mně to nevadilo, ale bylo by to lepší. Obsluha v podstatě žádná. Dělím obsluhu na číšníky a slouhy= ti vám donesou, co si objednáte, ale tihle ani to. Chtěl jsem si dát ještě vodu k pití a přítelkyně domácí limonádu, neměli jsme šanci.To bylo v restauraci asi 10 lidí na 4 obsluhující.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (1. 7. 2017 17:51:28)

Restaurace: Kovárna
Domaci, mili, dobre, profesionalni
 

honz

Connoisseur

  1

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (29. 6. 2017 12:54:02)

Restaurace: Miura hotel
zajímavá pauza na obídek v moderním hotelu,vařej teda perfektně to se musí uznat,klasika hovězí s nudlema a bůček se zelim a brambokaší,za tim pak žemlovka s banánem a zmrzkou no supeeeeeeeeeeer
 

Zvejkal

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (27. 6. 2017 09:55:44)

Restaurace: Port 58
600
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (26. 6. 2017 11:24:45)

Restaurace: U Sestřiček
Velice příjemné posezení na klidné zahrádce s vodní fontánkou, výborná kulajda a pohankové rizoto. Stálá kvalita rozlévaného červeného vína vinařství Drmola a Vinselekt Michlovský. Vřele doporučuji.
 

Tomba39

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (26. 6. 2017 07:00:48)

Restaurace: Black Horse
gril na terase vynikající , obsluha příjemná . mohu jen doporučit
 

Tomba39

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (26. 6. 2017 06:56:32)

Restaurace: Lípa Resort
kuchyně na slušné úrovni , obsluha milá a rychla".hezky interiér . spa - luxusní
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (25. 6. 2017 19:48:34)

Restaurace: Na Čechách
Pohádka na břehu Svratky....vzduch voní, domek působí poklidnou atmosférou....jídelní servis jako z 1. republiky a k tomu skvělé jídlo. Vývar chutná dokonale, česnečka je opravdu česneková, telecí je měkké a kombinace chutí dokonalé. Po celodenním chození v nádherné okolní krajině se těšíte do penzionu na jídlo, které je třešinkou na dortu celého konceptu.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (25. 6. 2017 15:15:44)

Restaurace: U Jelena penzion
bohuzel, neuvari nic mimo jidelni listek. i kdyz meli v nabidce veprovy rizek a grilovane kureci prso, neudelali dceram kureci rizky
 

vydRa

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (25. 6. 2017 11:01:34)

Restaurace: Rango
Koukám, že půjde o první komentář a jsem rád, že pozitivní. Předkrmy bruscheta i tatarák bez chyby. Hlavní potěšní tentokrát (u mě to bývá skoro vyjímka) činil hlavní chod. Plátky svíčkvé dochucené olejem z bílých lanýžů - že šlo o tuhle ingredienci jsem zjistil až teď při náhledu do lístku pro napsání komentáře - totalni bomba. Kdo nezná jako já, vydejte se do Plzně. Káva a tiramisu zcela OK. Interíér historické budovy - perfektní. Obluha až na jedno telátko velmi profi.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (22. 6. 2017 11:53:41)

Restaurace: V Polích
Od dubna jsme navštívili restauraci ještě 3x. Platí všechno co jsem psal minule, moc dobré jídlo, fakt nadprůměrné. Hezké prostředí. Prostě zajděte a pochutnejte si.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (22. 6. 2017 11:46:27)

Restaurace: Stejkárna
Natěšen na steakovou dobrotu jsem jednoho večera vyrazil s přítelkyní do téhle hospody, protože restaurace podle mě vypadá jinak. Hamburger pod psa, jak chuťově tak provedením, nutné před jídlem rozebrat a vybrat jen co se dá sníst. Steak byl poměrně zdařilý, lepší průměr, ale fazolky = až hnus. Nedodělaný, přesolený, prostě bída. O mátovév čaji, kde plavalo 5 lístků máty nemluvě. A to, že ve stejkárně dělaj hranolky ze zmražanýho polotovaru mluví za vše. Zklamání.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (22. 6. 2017 11:17:37)

Restaurace: Butcher's Praha
První návštěva téhle restaurace. Interiér a atmosféra podniku tak, plusmínus, průměrná. Všechno fungovalo jak má, jen tomu pořád něco chybělo k dokonalosti. A teď jídlo. Předkrm, rybyčková pomazánka jen průměr ale domácí pečivo slibovalo zajímavé pokračování. Hovězí tatarák s topinkou, prostě paráda. Steak z tuňáka s cukrovým hráškem, lahoda na jazyku. A nakonec Strip Steak (400g) s domácími hranolkami a omáčkou z gorgonzoly - Absolutní 1. porazil i mnohem lepší restaurace. Na steak zajděte!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (21. 6. 2017 21:35:28)

Restaurace: Atelier Red&Wine
Intimní terasa, obsluha milá a nefamiliérní, čerstvé ryby a plody moře a k tomu moje oblíbená cava - doporučuju!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (21. 6. 2017 12:06:38)

Restaurace: U Sestřiček
Vyzkoušela jsem Tagliatelle s hovězím ragů a sýrem Ondráš z farmy Menšík. Výborné, chutné, i na pohled :-) Ideální v horkých dnech. Mohu doporučit.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (20. 6. 2017 14:10:31)

Vedle stále zmiňovaného výhledu a kvality jídla i obsluhy musím tentokrát pochválit i připravenost kuchyně na bezlepkovou dietu (skvělá rozpečená houstička), dále pak odvahu zařadit do degustačního menu červené víno od tuzemského vinaře a hlavně věc nevídaná - neúčtovali si nic za vodu. Ta by měla být automatickou součástí a ne, jako jinde, za nesmyslných 150 Kč. Děkuji, jen tak dál :)
 

Okarlovka

Food Guru

  5

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (20. 6. 2017 12:55:09)

Restaurace: Salabka
Tak todlencto kdybych měla platit sam tak se věším na klice :-((( Drahota jak prase. Hlavní jídla maj 2 ryby, žebro, husu a holuba.Byl mi vybrán holubus za 620 kačen a panacota.Oboje nic moc a eště byl číšník divnej jakoby mě balil nebo co?Prostředí hezký,víno bídný a drahý.Už do Salabky nikdy nemusim.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (19. 6. 2017 19:13:59)

Restaurace: La Bottega Bistroteka
Na každém chodu restaurantu La Bottega Bistroteka jsou cítit kvalitní základní suroviny, od čehož se odvíjí finální chuť pokrmů, která je zkrátka bezchybná. Restaurant si po několik let drží stejnou nadstandardně vysokou kvalitu podávaných jídel a stálé složení obsluhy dává tušit skvělý management. Nabídka ryb, zeleniny, mas a zejména dezertů je úchvatná, ale pro mě osobně je symbolem této restaurace skvostná burrata (plněná čerstvou smetanou), podávaná s cherry rajčaty a bazalkou.
 

vydRa

Gourmet

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (17. 6. 2017 21:47:09)

Restaurace: Léta páně
Prostředí perfektní - jak zahrádka s pohledem do parku a na potok, tak interiér u kterého je znát, že tam někdo přemýšlel. Předkrm roastbeef, kulajda i místní pivo bez chybičky. Bifteky veverka i nespecifikovanější mladý býček bohužel slabší. Flat white i čokoládové suflé opět super. U obsluhy by se pár chyb našlo, ale nic zásadního. Chvála provozovateli za dvě super restaurace 100m od sebe. Favoritem v počernickém Zámeckém parku zůstává Al Mulino :)
 

Svaťa

Connoisseur

  1

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (17. 6. 2017 11:55:12)

Restaurace: Černý orel, pivovar
obsluha hruza
 

Okarlovka

Food Guru

  5

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (20. 6. 2017 15:12:10)

Restaurace: Černý orel, pivovar
Někam ste se ztratil Svaťo,co je?Chybí mi vaše komenty.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (17. 6. 2017 03:09:27)

Restaurace: V Zátiší
Trochu tmavší restaurace s přijatelnou obsluhou a docela dobrým jídlem a bezvadným Gewurztraminem od Beyera z Alsaska. Foie gras vynikající, jen mi chyběl nějaký ovocný doplněk ve formě např. karamelizovaných jablek či hrozna. Suprové indické kuřátko v tandoori. Kachna mě neuchvátila, až neuvěřitelně šla sice od kosti, byla zřejmě konfitovaná. Ovšem následným ohřevem se dost vysušila a pak ani sos nepomůže. Nejlepší kachnu v pekáčku dostanete v Obecním domě-v suterénu v Plzeňské restauraci.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (17. 6. 2017 02:59:00)

Restaurace: Field
Šéfkuchař si libuje v silných chutích a vychází mu to. Michelinští komisaři musí být u vytržení, kuchyně jim jde tkzv. na ruku. Já ovšem musím mezi vínem a chodem občas sníst kousek chleba, abych dokázal chutě odlišit.Tím vůbec nechci snižovat umění kuchařů, jenom mezi výraznou chutí jídla a skvělou skleničkou Brunella je příjemné uklidnit chuťové pohárky trochou vody anebo právě chlebem.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (17. 6. 2017 02:51:54)

Restaurace: Field
Souhlasím s komentáři, že obsluha ještě musí zabrat, aby dohnala úroveň kuchyně sympatického šéfkuchaře Kašpárka. Jídlo excelentní v pořadí mořský ďas obalený v drcené rýži=křoupe hodně, podávaný spolu s vepřovým kolenem překrytým tenkým "plátkem" želatiny. Dále můj oblíbený brzlík s celerem a rakytníkem, jehněčí s pohankou a podmáslím, doplněné chutnou jehněčí klobáskou. Sladká tečka: rebarbora s ovčím sýrem.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (17. 6. 2017 02:41:54)

Restaurace: Grand Cru
Burgundské menu s víny. Šunka v petrželce, šneci po Burgundsku, žabí stehýnka v bylinkovém másle s česnekem a hovězí po burgundsku s těstovinami. Velmi dobře chutnali šneci s parmezánem, vynikající žáby, to teda bylo fakticky dost dobré a ještě velká porce. Ostatní chody jen průměrné. Vína nás nenadchla a navíc vinaři z Burgundska už nevědí, kolik by si za své výtvory měli nechat zaplatit...
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (17. 6. 2017 02:36:18)

Restaurace: Pagana
Ještě dovětek: Hezký výběr na vinném lístku a navíc je většina těchto vín cenově velice přijatelná. Doporučuji Pinot Grigio nebo Nero di Avola.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (17. 6. 2017 02:30:20)

Restaurace: Pagana
Opět velmi spokojen. Ač je restaurace v suterénu a chybí okno, tak se tu pokaždé cítím skvěle. Číšník s německo-italskými kořeny navozuje velmi příjemnou atmosféru, jídlo je báječné! Již tradiční předkrmové flambované špagety v parmezánovém kole, pak koštuji ravioli s treskou a pochutnávám si na jehněti pečeném na citronové kůře s artyčoky. Crema bruciata z citrusů a skořice s lesním ovocem jen dokončuje božské menu. Bylo to BUONO, děkuji. Paganu vidím letos hodně vysoko v žebříčku!
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (17. 6. 2017 16:15:21)

Restaurace: Pagana
Pane Boddie - závidím vám velikost vašeho žaludku. Já měl co dělat, abych špagety flambované v parmazánovém kole zdolal - a vy si to dáte jako předkrm.
 

Okarlovka

Food Guru

  5

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (20. 6. 2017 15:10:26)

Restaurace: Pagana
Mrknu někdy,nojo dražší hospoda,ale našetřím na obídek :-))
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (17. 6. 2017 02:16:36)

Zachraňuje to číšnice, objednávám si vepřové srdce na slanině bez přílohy, jen na lžíci, ouha, musím použít i příbor připravený ke smažáku, protože srdce je opravdu tvrdé. No jsem mladý a mám dobré žvýkací svaly, tak neva. Chuťově dobré, hezky špikované slaninou. Smažený sýr průměrný, výčepák po urgenci sympaticky měří teplotu piva a dává mi za pravdu, hned ubírá teplotu na pípě. "Můj" číšník nadále bloumá i s rozcapenou kasírkou po restauraci, kasírkou naráží do židlí i hostů, to je tedy kino.
 

Okarlovka

Food Guru

  5

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (20. 6. 2017 15:07:30)

Budu se k nim musit někdy navečír mrknout.
 
 
 
 


 
Uvést dívku do noblesního restaurantu – to je dobrý začátek romantického příběhu.
Anonym
Top
English