Filtrovat podle projektu:
blank_ico
gr_ico
grf_ico
pff_ico


Komentáře

Jídlo, obsluha, interiér (1. 2. 2011 16:29:56)

Restaurace: Zámek Zábřeh
Naprostá spokojenost se všemi třemi ingrediencemi této restaurace. Dokonce jsem si zakoupil i několik piv z tohoto malého pivovaru na cestu zpět k nám do Příbrami.
 

Originální ptáček okouzlil (1. 2. 2011 12:08:47)

Restaurace: Yasmin hotel, Noodles
Noodles restaurant stojí za návštěvu. Vzdušný moderní design, příjemná obsluha, energický šéfkuchař, který se přišel optat, jak nám chutnalo a ještě nám věnoval svou knihu receptů - ti všichni mají plný počet bodů. Srnčí hřbet na kantonských nudlích byla delikátní dokonalá lahůdka, kterou doporučuji především masožravcům. Ovšem co by byla velká škoda nechat si ujít moderního španělského ptáčka - voní jak od maminky, má tu správnou chuť, jak ji známe, ale je mnohem lahodnější, překvapující a okouzlující. Lívance byly spíš vizuálně efektní než chuťově zajímavé. Vanilkové bubliny jsou skutečně originální, ale jakmile se do nich píchne, rozpustí se v nic a mám dojem, že lívance byly předpřipravené, což jim ubralo mnoho bodů.
 

naprostá spokojenost (1. 2. 2011 09:59:13)

Včera jsme navštívili tuto restauraci a musím říct, že jsem naprosto unešená, nejen že jídlo bylo vinikající a dokonalé, ale i obsluha byla nepřekonatelná. Jidlo skvěle sestavené tak, že člověk neměl "zabité" chuťové buňky hned po prvním jídle. Ke každému jídlu jiné víno a k tomu skvělá obsluha. Mohu jen a jen doporučit.
 

Candát a koblížky (31. 1. 2011 21:43:24)

Neděle 30.1.2011 12h Předkrm v podobě bruschetty byl lahodný a dobře nás naladil. Festivalové menu candát hodnotím známkou tři z důvodu, že kaše byla vyrobena ze starých brambor. Bílé víno vynikající jednička. Stejnou známku dávám i maminčiným koblížkům opravdu se povedly. Nedostatečnou hodnotím kakao, které bylo servírováno ve špinavých hrnečcích. Největší problém ovšem spatřuji v oblasti obsluhy a prostředí restaurace. Očekával jsem aktivní přístup personálu k zákazníkovi a dočkal jsem se chladného a pohrdavého připomínající závodní jídelnu. V restauraci bylo zima. Celkově tedy musím konstatovat, že akce Grand Restaurant Festival v Hotelu Alley nesplnila moje očekávání a nemohu tento podnik nikomu doporučit a ani já se sem již nevrátím. Doležel
 

President hotel Vltava (31. 1. 2011 20:32:53)

V rámci festivalu jsme vaši restauraci navštívili a byl to velice pěkně strávený večer. Panu kuchaři děkujeme za vynikající chuťový zážitek a příjemně nacpaný pocit ;-) (všechna tři hlavní jídla byla moc dobrá, ale zejména překvapení na začátek - tatar ze svíčkové nám chutnal moc) i za přiložené recepty (třeba i ta naše domácí svíčková díky nim bude o něco málo lepší) a náš dík patří i milé obsluze, díky které jsme se celý večer cítili opravdu příjemně a užili jsme si ho (i přes počáteční obavy z prostředí, do kterého obvykle nezavítáme). Výběr této „festivalové“ restaurace nás opravdu nezklamal, můžeme jen doporučit a řadíme vás na první příčku míst, kam zajít, když si budeme chít udělat opravdu mimořádný večer. Ještě jednou děkujeme.
 

Báječný zážitek (31. 1. 2011 13:57:19)

Navštívila jsem restauraci v rámci Mňam busu a byla jsem unešena jak krásným prostředím, tak velmi příjemnou obsluhou a vynikajícím jídlem. Zvlášťe pan Honza na mě udělal velmi dobrý dojem svým profesionálním jednáním. Pro příští ročníky GRF určitě tuto restauraci zařadím do svého tourplanu. Děkuji za skvělý zážitek, Petra
 

Hodnocení (31. 1. 2011 12:59:29)

Po návštěvě 25.1. Francouzské restaurace v Obecním domě jsem byla unešena. Prvním pozitivním dojmem byla vstřícnost personálu, upravit mi datum rezervace o den dříve (což portál GRF jinak neumožňuje). Musím přiznat, že prostředí je opravdu skvostné. Co se týká jídla, byla jsem spokojena, musím říci že mi vše velmi chutnalo. Co jsem velmi ocenila, byla výborná informovanost obsluhy, která nám podala vyčerpávající informace o pokrmech i konzumovaném pití. Příjemné a milé chování obsluhy jako zde jsem již dlouho nezažila, díky Vám pane Honzo i Vašim kolegům. S pozdravem Jana Fryčová
 

mysce

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival "V Zátiší" (31. 1. 2011 10:52:09)

Restaurace: V Zátiší
29.1.2011 jsme s rodinou v rámci festivalu navštívili restauraci V Zátiší. Obsluha byla příjemná, rychlá (při uvítacím projevu snad až příliš rychlá).. Menu výtečné - obzvláště polévka z jeruzalémského artyčoku chutnala excelentně. Také u tiramisu, jsme se shodli, že lepší jsme dosud nikde neochutnali. Doporučená vína výborná. Interiér nápaditý a příjemný. Děkujeme za pěkný zážitek! Hana Švamberková
 

Festival v Hergetově cihelně (30. 1. 2011 22:16:24)

Restaurace: Hergetova cihelna
Navštivili jsme v rámci festivalu 29.1.2011. Hodně jsem byl zvědav na burger, protože v takovéto restauraci by mne nikdy nenapadlo si jej objednat. Ale byl dobrý a pro mne to byla zajímavá úprava. Celkově jsme byli velmi spokojeni jak s jídlem, tak s vínem a příjemnou obsluhou.
 

pochvala (30. 1. 2011 22:04:30)

Restaurace: La Bouchée
VÝBORNÉ JÍDLO, PŘEDEVŠÍM BIO JEHNĚČÍ BYL CHUŤOVÝ EXTRA ZÁŽITEK. I VOLBA VÝBĚRU ZE DVOU DRUH VÍNA BYLA MOC PŘÍJEMNÁ. CELKOVĚ MOC PŘÍJEMNÝ GURMÁNSKÝ ZÁŽITEK.
 

Výborný candát a koblížky (30. 1. 2011 21:37:03)

Nápadité festivalové menu nás z olomouckých festivalových nabídek zaujalo nejvíc a tak jsme s manželem vybrali právě Alley. A udělali jsme dobře, byl to moc fajn zážitek. Na úvod milé přivítání květinou, pak překvapení v podobě bruschetty. Vymazlený candát s malinovou pěnou byla velká mňamka, bílé portugalské víno Montinho k němu šlo skvěle. Vrcholem pro nás byly koblížky, ty byly skutečně jako od maminky :) Díky celému personálu, s manželem těšíme se na další večeři!
 

Ochutnávka v HC (30. 1. 2011 20:59:03)

Restaurace: Hergetova cihelna
Rezervaci jsme měli na na 28.1., prostředí vyborné s výhledem na Karlův most, obsluha rychlá, příjemná a nevtíravá a jídlo všechny ochutnávky vynikající . Vřele doporučujeme.
 

enzian (30. 1. 2011 19:21:31)

Restaurace: Enzian
jedním slovem vynikající - jídlo, prostředí i obsluha
 

Maximální spokojenost (30. 1. 2011 17:00:01)

Restaurace: Vila Primavesi
30.1. jsme v této restauraci absolvovali pozdní oběd. Husí prsíčka i jehněčí bylo skvělé, obsluha byla velmi pozorná a milá, dodatečně objednaný teplý čokoládový dortík byl vynikající tečkou. Děkujeme za příjemné nedělní odpoledne.
 

Gemo hotel (30. 1. 2011 13:57:04)

Restaurace: Trinity hotel
Připojujeme kladné hodnocení návštěvy v rámci akce Grand restaurant festival. Vstřícný a velmi ochotný obsluhující číšník, vybraná jídla - telecí rostbíf a kančí závitky vynikající !! Rovněž dodatečně objednané sladkosti výborné. Při hodnocení s restaurací PRIMAVESI vede na body GEMO !! Děkujeme !! J.a L.Novákovi,Olomouc
 

(30. 1. 2011 13:24:03)

Restaurace: School restaurant & lounge
zbytecne prilis drahe napoje, skvely servis
 

Návštěva 23.1. (30. 1. 2011 13:16:14)

Ochotná, příjemná obsluha (Jan), informace o vsech chodech i napojich. Jidlo vynikajici! Obsluha o tridu vyse nez v Hergetove cihelne (prestoze stejna firma). Doporucuji!
 

Hodnocení návštěvy 29.01.11 (30. 1. 2011 11:29:30)

Příjemné stylové prostřední. Obsluha ochotná, výklad k jídlu a nápojům zasvěcený a velmi vkusně veden. Jídla velmi zdařilá jak chuťově tak esteticky. Vína velmi vhodně zvolena a opět velmi kvalitně popsán jejich původ a složení. Návštěvu mohu jen a jen doporučit.
 

restaurace Noem Arch (30. 1. 2011 10:11:41)

Restaurace: Noem Arch
Včera jsme s příteli navštívili tuto restauraci a musím s potěšením napsat, že jsme byli všichni spokojeni. Ihned po usazení nám byl nabídnout aperitiv, dále přineseny nezbytné džbánky s vodou, a výběr ze dvou druhů bílých vín. Pro pivaře mají v nabídce chutné 13° polotmavé pivo Master, nebo čepované pivo nealkoholické. Vzhledem k tomu, že jsme zvolili 3chodové menu, tedy možné maximum, byli jsme všichni velice překvapeni, když nám z kuchyně jako pozornost podniku přinesli salát z červené čočky s kozím sýrem. Na začátek vhodně zvolené, velice svěží a příjemně dochucené. Filátko z pstruha bylo bezchybné a společně s bramborovo-hráškovým pyrém přímo delikátní. Před dalším chodem nám bylo nabídnuto víno, opět výběr ze dvou značek - tentokrát červené. Na kostky z telecích líček jsme se těšili nejvíc a oprávněně. Maso naprosto famozní, báječně rozpadající se na jazyku, hotový koncert pro mé chuťové pohárky. Zelné placičky s hříbkovým ragů, které byly jako příloha, byly na můj vkus příliš výrazné, přebíjely až násilně chuť tohoto báječného masa. Špikovaná kančí kýta byla příjemným závěrem, šípková omáčka velice chutná, jen domácí hrnkový knedlík nás trochu zklamal. Čekali jsme něco méně nudného. Dlé mého od předkrmu až po druhý chod se stupnice stále zvyšovala, poslední menu - kančí kýta na stupnici trochu poklesla. Dalším příjemným překvapením o němž jsme neměli ani tušení byl malý dezert na závěr jako pozornost podniku. Jednalo se o velice chutnou čokoládovou pralinku s citronovým krémem, který byl naprosto báječný a navrh jako vtipná tečka cvrček zalitý v karamelu. Prostředí této restaurace je velice příjemné, prodloužili jsme si čas v ní dobrou kávou a kopečkem zmrzliny, která teda stojí za to. Mohu jen doporučit!!! Kopeček za 40 Kč stojí určitě za ochutnání. Při předložení účtu bylo dalším překvapením nezaúčtování káv. Jediné mínus, které stojí za zmínku, je špatný výběr sklenic,které byly založeny na stole - stejná sklenice na víno červené i bílé a na vodu, to je podle mě v podniku takové cenové kategorie velký přešlap. Závěrem bych napsala, že návštěva téhle restaurace byla velice příjemným zpestřením sobotního večera a stálo za to přijet si za tak lahodným jídlem až ze Zlína. Myslím si, že je zbytečné psát o případném krachu tohoto podniku, dle mého, ikdyž je tento podnik mimo centrum Brna a je tudiž složitější na dopravu svou klientulu už si určitě našel a díky GRF si určitě ještě rozšíří.
 

Mňam (29. 1. 2011 23:46:13)

Všechny tři festivalové chody špičkové, stejně jako víno a obsluha.
 

doporučuji (29. 1. 2011 22:27:13)

Restaurace: School restaurant & lounge
Mistrovský kousek šéfkuchře opravdu nemá chybu. Jídlo je vynikající, obsluha velmi příjemná. Jednoznačně doporučuji.
 

komentář k restauraci Svatá Klára (29. 1. 2011 22:22:10)

Restaurace: Svatá Klára
Dnes večer jsme navštívili restauraci Svatá Klára. Kvalita jídla úměrná cenové hladině, úroveň obsluhy vás spolehlivě dopraví cestou časem o čtvrt století zpátky.
 

Zážitek (29. 1. 2011 20:56:57)

Restaurace: KOISHI fish & sushi
Tříchodové menu bylo pro nás velkým zážitkem. Lahodné víno vše jen podtrhlo. Obsluha bez chyby. Interiér velmi příjemně osvětlen.
 

Hodnocení Noem Arch (29. 1. 2011 20:54:52)

Restaurace: Noem Arch
Návštěvu v Noem Arch hodnotíme kladně.Restaurace byla zaplněna max ze 30, nemůžu potvrdit připomínku k neochotě personálu, vše klapalo jako hodinky od uvedení ke stolu přes nabídku aperitivů a vín po závěrečné placení. Jediné co bych trošku vytkla je "profesionální " až studené chování personálu, ale to k tomu nejspíše patří. Jídlo výborné, obzvláště pstruh byl delikatesní, vína správné teploty. Dezert na závěr navíc i pobavil. Tohle menu se nám nejvíce líbilo a po jeho ochutnání bych jej doporučila.
 

Grand Restaurant (29. 1. 2011 20:42:20)

Restaurace: Bellevue
Srnka byla výborná. Tak chutně upravené maso jsme dlouho neměli. Obsluha na profesionální úrovni. Naprostá spokojenost. Děkujeme. Marie a Tomáš Hrčkovi
 

Zážitek (29. 1. 2011 19:33:09)

Před návštěvou jsme měli velká očekávání ... a tato byla předčena. Miluji profesionalitu a zde je na nejvyšší možné úrovni, pokud sledujete při práci lidi, kteří umí, tak je to možná ten největší požitek. No a jídlo a pití? opravdu zážitek, nic víc se k tomu nedá napsat. Snad jen příliš temný interier je mírným mínusem. Závěrem bych podotknul, že v tomto případě je cena naprosto adekvátní.
 

grand festival restaurant (29. 1. 2011 16:52:05)

Restaurace: Angusfarm
Vynikající zkušenost, gurmánský zážitek. příjemná obsluha, naprostá spokojenost s velikostí porcí. Doporučuji.
 

zklamání (29. 1. 2011 13:22:42)

Dne 28.1.2011 jsem pod vlivem nadšených ohlasů s očekáváním navštívila hotel Prezident. Odcházela jsem bohužel zklamaná. Největší katastrofou byl servis vína. Číšník přinesl 2 lahve a zeptal se, zda chceme červené nebo bílé, na dotaz se zmohl maximálně na odrůdu a že by doporučil bílé, lahve k prohlédnutí etiket neukázal, ke kachně jsme nedostali žádné víno a neměli co pít, o třetí francouzské uvedené ve festivalovém jídelním lístku jsme si museli poté říct. Ostatní hosté toto víno nedostali vůbec. Známí, kteří tuto restauraci navštívili dříve, chválili výborného someliera. My asi prostě měli smůlu na špatnou směnu. To by se ale nemělo stát. Jídlo bylo velmi dobré, tedy až na kachnu, která působila mdle až bez chuti (nebo, že by to bylo absencí vína?) Ostatní obsluha průměrná. Milý byl zájem zástupce šéfkuchaře o to, jak nám chutnalo.
 

Degustační menu (29. 1. 2011 11:45:41)

Restaurace: V Zátiší
Pokrmy excelentní, zejména jemný krém z topinamburu s velmi fresh mušlí. Jehněčí květová špička dle informace personálu pečená 12 hodin při 60°C byla příjemným překvapením pro chuťové pohárky. Ze strany obsluhy bezvadně zvládnutá práce. Skutečně dobrý zážitek.
 

Skvělý zážitek (29. 1. 2011 10:31:36)

Díky za velmi příjemný gastronomický zážitek. S přítelkyní jsme si vychutnali kompletní degustační menu. Bruschetta jako předkrm příjemně překvapila, kolínko bylo vynikající. Za vrchol menu shodně považujeme candáta s malinovou pěnou. Ze začátku se sice tahle kombinace zdála trochu zvláštní, ale bylo to dokonalé. Závěrečné tvarohové koblížky byly lahodnou tečkou za skvělým večerem. Jedinou výtku mám k velikosti porcí. Člověku trhalo srdce, že nemuže dojíst vše, aby byl schopen zvládnout další chod.
 

velmi dobré (29. 1. 2011 09:06:48)

Oběd v klidném prostředí s profesionálním, ale ne "přeslazeným" personálem byl velmi dobrý. Vůně becherovky dodala foie gras překvapivou chuť, asijská kachna byla udělaná hodně na sladko, celkově velmi slušná, poslední chod byl asi nejméně výrazný. Celkový dojem naší pětice byl dobrý, připojuji poděkování a pozdrav panu Maureru za expanzi festivalu do východních gubernií naší republiky.
 

Hodnocení festivalového menu (28. 1. 2011 21:06:35)

Dnešní návštěva byla moje 5.-6. v pořadí a jako pokaždé mě restaurace z velké části nadchla, ale současně i zklamala. 1) Punkevní pstruh - chuť ryby bohužel dost pokulhávala za chutí přílohy, která však byla výborná. Desert byl také výborný. Degustační porce byla zhruba třetinová oproti jídlům a la carte. To se mi zdá, s ohledem na cenu menu, jako velký nepoměr a prakticky proti duchu festivalu. 2) Nabízené víno bylo výborné, Ryzlink i Frankovka. Sektu nám nebylo roztržitou obsluhou dopřáno. 3) Prostředí bylo tradičně pěkné a hodící se ke konceptu restaurace. Dojem dost kazila hlasitá moderní hudba. Prostírání a nádobí tradičně pěkné. 4) Obsluha byla sympatická, bohužel poměrně dost roztržitá, z čehož pramenily chyby. Kromě již zmíněného zapomenutého sektu bych vytkl také chaos při servírování, kdy nám bylo jídlo předkládáno zleva -zprava, jak jim to padlo pod ruku. Také náš odchod se neobešel bez chaosu u skříně s kabáty. Závěr: Hansen je restaurace, která velmi dobře začala a bohužel ztrácí počáteční vysoko nastavený standard. Těším se, až si tam zajdu na normální večeři. a doufám, že mě opět potěší, protože si myslím, že tento model v Brně chyběl a jeho provozovatelům velmi fandím. Grand resaturant festival v jejich provedení mě bohužel příliš nenadchnul.
 

Italská perla v srdci Prahy (28. 1. 2011 19:37:57)

Restaurace: Pagana
Když jdete do Pagany poprvé, nechce se vám moc věřit, že vás poslali správně. Poněkud spletitá cestička do útrob této zakuté, leč od prvního dojmu přívětivé italské restaurace může působit rozpaky. Nenechte se odradit. Upřímně milý personál vás usadí kam si budete přát a začne o vás láskyplně pečovat. Doporučení, rady či pečlivé vybrání jídla je samozřejmostí, neustálý zájem o vaše pohodlí a spokojenost též. Jídlo je takové, jak ho znáte z Itálie, s láskou k pokrmu podávané, takže se cítíte jako doma. Je to také rodinný podnik, proto je bohužel zavřeno o víkendu a když všichni jedou na dovolenou. To je ale jediné, co vás může na Paganě zamrzet.
 

Milý zážitek (28. 1. 2011 13:29:17)

V rámci GrandRestaurantFestival jsme si vychutnali kompletní menu. Prostředí útulné, obsluha na úrovni. Servírování vždy zprava, příbory byly dokládány v bílých rukavičkách. Z mého pohledu bylo jídlo vynikající, slabší bylo portugalské víno. Z úst spolustolovníků se ozývala kritika kombinace candáta s malinovou pěnou. Jinak žádná výhrada. Díky za zorganizování krásného gastronomického zážitku.
 

Degustace - velikost porcí (28. 1. 2011 10:46:37)

Restaurace: Angus Steak House
To: Milos zv. Možná je běžné, že u degustačních menu je velikost porcí menší, nicméně při rezervaci jídla na těchto stránkách není zřejmé že kupuji degustační menu a nikoli plnohodnotnou porci. Položil jsem na toto téme dotaz v online rozhovoru na www.lidovky.cz přímo panu Maurerovi, jeho názor viz zde (podotýkám že můj původní příspěvek se týkal základní ochutnávky): OTÁZKA (21.01.2011 12:32) Daniel D. Dobrý den, je v rámci právě probíhajícího grandrestaurantfestivalu s jednotlivými restauracemi nějak konzultována velikost porcí nebo je rozhodnutí plně v rukou jednotlivých provozovatelů? Setkal jsem se v Plzni s tím, že restaurant k ochutnávce přistupoval jako k degustačnímu menu což se samozřejmě nepříznivě promítne do velikosti porce a z finančního hlediska se pak vyplatí restauraci navštívit spíš v rámci běžného provozu než jako součást festivalu. ODPOVĚĎ (21.01.2011 13:06) zakladni a extra ochutnavka ma byt ve standardni velikosti, ale 3-chodova degustace je pochopitelne v mensich porcich, protoze by se nedala konzumovat. tak je to uvedeno na webu a verim, ze restaurace dodrzuji
 

Hotel Kempinski, restaurace Le Grill (28. 1. 2011 10:02:16)

Dobrý den, připojuji se ke kladnému hodnocení této restaurace v rámci festivalu. Určitě to nebyla naše poslední návštěva a také restauraci budeme vřele doporučovat všem známým a přátelům! Velmi kladně hodnotím prostředí a vsřícnou obsluhu, která ví, co dělá. Všechna festivalová jídla i vína byla vynikající a fantasticky to vše ladilo. Nejlepší byla pošírovaná rybička s cibulovou pěnou - jedním slovem lahoda! Kančí ragú nesklamalo a dezert to vše příjemně završil. Mile nás překvapil i pan šéfkuchař, který se se všemi hosty přišel pozdravit a popovídat. Bylo vidět, že vaří s láskou a je velmi oddaný své profesi. Děkujeme celému týmu!!!
 

Nic navíc (28. 1. 2011 07:55:53)

Restaurace: Angus Steak House
Večer strávený v Angus steak House (Pražská) byl příjemný s dobrou obsluhou, ale to je tak asi všechno. Propečení steaku z nízkého roštěnce nebylo na přání, vždy o stupeň více, což vidím, že není ojedinělý dojem. Farm burger byl sice zajímavý, nicméně maso bylo poměrně tuhé, tzn. více propečené. Největší tragédie ale byla pepřová omáčka ke steaku vzniklá smícháním a krátkým povařením smetany z krabičky a pár kuliček pepře. Celkový dojem je, že i v Plzni existují lepší místa na kvalitní posezení s dobrým jídlem.
 

U Emy Destinové (27. 1. 2011 23:16:47)

Restaurace: U Emy Destinnové
Dnešní návštěvu restaurace v rámci Grand restaurant festivalu jsem obdržel od své přítelkyně jako dárek k mým narozeninám. Na mne byl už jen výběr konkrétní restaurace. Nebudu to prodlužovat, byli jsme oba rádi, že výběr padnul pravě na tuto příjemnou, útulnou, komorní restauraci. Obsluha v podobě kultivovaného a profesionálního číšníka jen umocňovala zážitek z ochutnávky degustačního menu, včetně dvou překvapení podniku. Vše začalo ochutnávkou humrového koktejlu a jehnečího tataru, pokračovalo cevichem z tygří krevety, pacifickým halibutem na houbách shitake a bylo ukončeno naprosto famózní coloradskou kančí svíčkovou s lanýžovo-bramborovou kaší. Sladká tečka v podobě domácích pralinek šéfkuchaře měla být jen onou pověstnou třešničkou na dortu. My jsme ovšem neodolali a na závěr si doobjednali ještě zákusek v podobě čokoládového dortíku s rumem a čokoládové pěny z bílé a tmavé čokolády na lesních plodech s koňakem. Tak blažený výraz ve tváři mé přítelkyně při konzumaci čokoládové pěny jsem dlouho neviděl:)) .Co dodat na závěr, snad je velké poděkování za velmi příjemný večer doplněný živou muzikou na piano, vynikajícím jídlem, skvělou obsluhou a mistrovským šéfkuchařem, který jak jsem doufám správně pochopil, je i majitelem této restaurace. Vřele doporučujeme a pomalu začínáme uvažovat nad pozváním na speciální Valentinské menu. Děkujeme.
 

U Emy Destinnové (27. 1. 2011 21:37:12)

Restaurace: U Emy Destinnové
Výborné jídlo! Měl jsem mistrovský kousek šéfkuchaře - colorádskou kančí svíčkovovou. I podle ostatních jídel festivalové nabídky bylo vidět, že mají opravdu šikovného šéfkuchaře. Čerstvý pečený pacifický halibut na divoko byl výběrem mé přítelkyně. Nečekaně milé bylo přivítání. Obsluha je profesionální a samozřejmostí byl výklad o surovinách i přípravě jídla. Široká nabídka domácích i zahraničních vín a příjemné posezení v útulném prostředí jen doplnili atmosféru krásného večera ve dvou. Doporučujeme!
 

Hodnocení (27. 1. 2011 19:16:31)

Dnešní návštěva mě současně nadchla i zklamala. Obsluha patřila k těm méně vydařeným, rozlití šampaňského na uvítanou a červeného vína, obsluhovali snad ze všech stran. Odnesení dezertu s posledním soustem ještě v ústech. Filátko punkevního pstruha bylo velkým zklamáním. Pstruh byl absolutně bez chuti a kroupy jen podtrhli toto nevyda......řené jídlo. Jako plus byla křenová omáčka, která byla vynikající a víno v podání Ryzlinku vlašského 2008 (Valtice)! Telecí líčka byla opravdovým gurmánským zážitkem. Nic se nedá vytknout. Všem bych je vřele doporučil. Dezert jako pozornost podniku v podání pečené švestky, makovým nokem a žloutkovým krémem byl naprosto delikátní.
 

(27. 1. 2011 13:58:39)

Restaurace: Diana u Kuchařů
perfektní, jídlo, obsluha, prostředí a skvělá vína. Opravdu stojí za to.
 

Obecní dúm Franc.rest.Art Nouveau (27. 1. 2011 13:09:48)

Návštěva dne 26.02 Personál velice vstřícný milý a skutečně v obraze.Víno k jídlu v normě.Ale s jídlem jsem nebyla spokojena.Terina něci jako sulc.Hlavní chod vše přehlušovala chut kozího sýra dokonce ani příliš sladkou chut mrkvového pyré.Pouze moučník byl OK.
 

Le Grill (27. 1. 2011 12:23:12)

Dobrý den, velmi rád bych touto cestou poděkoval personálu hotelu Kempinski-Le Grill, kteří se o nás starali během festivalového večera. Milá a pozorná obsluha a velmi chutné, vyvážené jídlo udělali z tohoto večera báječný okamžik. Navíc jsme mohli vidět i ostatní části hotelu což se málokdy poštěstí. Negativní zážitky nemáme a ty pozitivní si odnášíme sebou. Hotelová restaurace není jen pro ubytované hosty, vřele doporučujeme.
 

Kempinski Hybernská Prague hotel, Le Grill (27. 1. 2011 09:55:27)

Náš dojem ze včerejší návštěvy v rámci Festivalu byl výborný - velmi příjemná a pohodová atmosféra, skvělá a pozorná obsluha a pokrmy vynikající dokonalou harmonií chutí. Doporučujeme!!
 

Hodnocení (27. 1. 2011 09:48:34)

Dobrý den, návštěva restaurace Hansen byla velmi příjemná, telecí líčko vynikající, obsluha všímavá a velmi milá. Na přivítanou jsme jako pozornost obdrželi sklenku šampaňského a na závěr desert, ve formě pečerné švestky s mákem a žloutkovým krémem. Gurmetský zážitek mohu jen doporučit, skvěle se hodí k rozptýlení všedního dne.
 

ema destinnová (27. 1. 2011 09:30:48)

Restaurace: U Emy Destinnové
Milé překvapení před i po večeři. Kvalita jídla výborná, obsluha výborná, kančí svíčková byla skvělá, ceviche také, ale mohla být větší porce ceviche. Doporučuji
 

Angus Plzeň (26. 1. 2011 20:53:39)

Restaurace: Angus Steak House
Degustace proběhla v příjemném duchu , jídlo bylo kvalitní a velmi chutně připravené . Personál vše zvládal vše na profesinální úrovni . Doporučuji tuto restauraci nejen při degustační akci . P.S. Při degustaci bývá samozřejmostí , že porce nejsou stejné hmotnosti , jako při běžné konzumaci . 26.1.2011 M.Z.
 

Návštěva v úterý 25. (26. 1. 2011 20:33:24)

Restaurace: Angus Steak House
Ochutnali jsme celou festivalovou nabídku - tatarák, steak z nízkého roštěnce a žebra. Plná spokojenost. Obsluha vstřícná, všechny jídla chutná, dobře připravená, steaky medium i well done byly jak měly být. Jediná poznámka vůči organizátorům je ta, že 2 hodiny na ochutnávku je málo (měli jsme čas od 17 do 19 hodin). 8/10
 

okradena cisniky (26. 1. 2011 20:02:33)

s navstevou z ciziny jsme si dali talir pro dva. nejen, ze jsme nakonec zjistili, ze uvedena cena je jen pro jednoho, takze se vlastne nasobi dvema. ale nam ji vynasobili rovnou tremi, nebot jsme byli tri, i presto, ze ja jsem jist nechtela. uctenku donesl cisnik psanou rukou, po me reklamaci velmi nerad vyjel ucet z kasy. kdyz jsem zjistila, ze nas chce takto okrast, chtela jsem mluvit s vedoucim, ale ten pry bude az zitra... takze jsme odesli bez placeni. obsluha radeji nic nenamitala. skoda restaurace. drive byla dobra. ale rada bych vyhlasila valku zlodejskym cisnikum...
 

kavárna (26. 1. 2011 16:00:23)

Restaurace: Café Louvre
Nehodnotím jako restauraci, ale jako kavárnu. Jídlo z mkého pohledu stálo za nic, velmi drahé a z polotovarů :( . Kavé, snídaně ( toast , vejce, slanina) skvělé. Interiér krásný, umění.
 
 
 
 


 
Uvést dívku do noblesního restaurantu – to je dobrý začátek romantického příběhu.
Anonym
Top
English