Filtrovat podle projektu:
blank_ico
gr_ico
grf_ico
pff_ico


Komentáře

test

Food Lover

plus 0
minus 0

(3. 12. 2008 09:40:07)

Restaurace: Replay to El Paso
TEST TEST TEST TEST TEST TEST TEST TEST TEST TEST
 

(2. 12. 2008 20:17:38)

Restaurace: Karolína hospůdka
Speciality z domácí udírny a k tomu tankové plzeňské pivo.
 

(2. 12. 2008 20:10:50)

Restaurace: U Johana penzion
Moc přijemná restaurace s profesionálním přístupem vynikajícím jídlem a vždy příjemným personálem.Velmi utulné prostředí s netradičním interierém ve stylu Moravské Chalupy.Vedení restaurace si zaslouží pochvalu.Děkujeme.
 

(2. 12. 2008 18:41:19)

Velmi příjemná a dobře vedená restaurace.Do této restaurace chodím již přes deset let a je vždy příjemné se do ní vrátit.
 

Pinot

Gourmet

plus 0
minus 0

(2. 12. 2008 13:40:14)

Kuchyně Francouzská a Česká domácí regionální
 

(21. 10. 2008 22:28:21)

Interiér je řešen moderně, přesto restaurace působí útulným dojmem, který je jinde tak často doháněn kvanty kýčovitých starožitností.
 

(30. 9. 2008 20:20:28)

Restaurace: Felicita
Nevím kdo hodnotí tuto restauraci, ale používat nejlevnější suroviny z Makra a vydávat se za italskou restauraci je ubohé.
 

(21. 9. 2008 18:35:55)

Restaurace: U Lípy restaurant
Vyzkoušeno Jídlo výborné, obsluha personálu 2, leč vyjimka jménem obsluha majitelem (starší pán jménem Růžička) za 1, ceny odpovídající kvalitě. Kachna kvalitnější než v Pekingu.
 

(17. 9. 2008 21:30:22)

restaurant Zvonice
 

(30. 8. 2008 19:11:51)

Restaurace: Mlýnec
bohuzel jsem mel asi smulu ten dany den kdy jsem chtel vyzkouset kvalitni restauraci ktera tolik nabizi nedostalo se mi ani kvaitniho servisu a ani ryby ktere jsem si objednal.
 

(17. 8. 2008 16:01:46)

jídlo 2, obsluha 2-, prostředí 1-
 

(9. 8. 2008 20:23:15)

Restaurace: Valoria
Pravdepodobne nejlepsi domaci restaurace na Jizni Morave
 

(3. 8. 2008 10:05:06)

I moje druhá návštěva v tomto luxusním podniku byla na jedničku čtyřikrát podtrženou! Ještě teď se mi zdá o parmezánovo-bazalkové krustě, která byla na chilském seabassovi. Mňam!
 

(25. 7. 2008 08:11:47)

Restaurace: U Lípy restaurant
Hodnocení 5 5 5. Jak budete hodnotit podnik, který na jídelním lístku uvádí Pečenou telecí LEDVINU = PEČENI a na stůl podá telecí LEDVINKY = Vnitřnosti zabalené ve slanině a upečené?????
 

Maleon

Gourmet

(29. 9. 2011 17:02:47)

Restaurace: U Lípy restaurant
Ledvina zcela určitě není pečeně! Ledvinky jsou z češtinářského hlediska pouze zdrobnělinou ze slova ledviny. Protože jste nepochopil název jídla, je pro Vás snad důvod odsoudit jeden z nejdomáčtějších a nejpoctivějších podniků u nás?
 

(16. 7. 2008 11:19:30)

Moderní zážitková gastronomie v kombinaci s vinným barem a archivem - tvoří jedinečnou kombinaci :-)) Šéfkuchař Jan Kracík denně osobně připravuje francouzskou i českou kuchyni, kterou vaří jen z kvalitních surovin z českých i zahraničních biofarem s důrazem na snoubení pokrmů a vín.
 

(27. 6. 2008 13:17:58)

V restauraci Zlatá Praha se snoubí nádherné prostředí (interieru), kouzlo Starého Města , virtousita šéfkuchaře Jana Horkého a milá a vysoce kvalifikovaná obsluha.
 

(7. 6. 2008 22:11:37)

Býval to fajn podnik, ale pokud se nepletu, na jeho místě je teď nějaká čína :-( J.
 

(4. 6. 2008 16:21:50)

Restaurace: Genius Loci
Velmi krásná restaurace. Na to, že ji provozují lidé, kteří nejsou z oboru - klobouk dolů! Je vidět, že hlavní je, když se všechno dělá s láskou.
 

(22. 5. 2008 10:47:41)

Tato fotografie nepatří k hotelu Žerotín, ale k hotelu Zlatá hvězda v Třeboni
 

(18. 5. 2008 21:04:46)

Restaurace: Na Spilce
Na obsluhu a objednání jídla jsme čekali déle než 20 minut a během čekání sledovali přípravu jakési promo akce elektronických spotřebičů , dokonce si k našemu stolu přisedli účastnící zájezdu typu \"oběd v ceně\", ačkoli bylo jinde místo. Toto vše bychom přežili, kdybychom po objednání svíčkové nedostali jakousi bílou škrobovou omáčku neznámé chuti, kterou jsme okamžitě vrátili. Vrchol celého obědu byl ten, že jsme vrácené jídlo museli zaplatit, ačkoli jsme se ho nedotkli a číšník po stížnosti se slovy \"na svíčkovou sem jezdí celý svět\" vše naúčtoval.
 

(14. 5. 2008 08:47:39)

Restaurace: Kladská
Několikrát oceněný restaurant nabízí pokrmy vysoké kvality z české i mezinárodní kuchyně. Vinný sklep, který nenechá žádného milovníka vína v klidu, nabízí 110 druhů vín z celého světa.
 

(29. 4. 2008 11:19:20)

Restaurace: Diana u Kuchařů
Výborná znalost vín obsluhy,pozornost a komunikativnost
 

(30. 3. 2008 19:41:19)

Restaurace: Slavia
kavárna Slavie si ponechala kouzlo doby, kdy byla zakládána a je jednou z nejlepších kaváren v praze
 

(25. 3. 2008 20:32:04)

Luka Lu působí jako klidný přístav v zapomenuté přímořské vesničce.. Okouzlující interiér, vynikající jídlo a příjemná obsluha. Luka Lu přináší chuť a atmosféru Dalmátského pobřeží do Prahy!
 

Alex

Gourmet

plus 0
minus 0

(20. 3. 2008 14:58:56)

Opět jsem sem zavítal protože to mám blízko a bohužel opět jsem nebyl nadšen. Salát unavený pizza tvrdá, těstoviny zvláštně ochucené. No nevím zda sem mám ještě jít.
 

(14. 3. 2008 14:16:52)

The new Gordon Ramsey Maze Prague restaurant is located in the Hilton Prague Old Town. There are around 5-7 items to choose from the menu. The menu\'s based around nouveau european cuisine. The food is well presented. I started off with a Charcuterie Plate that was accompanied with pickles and gherkins. Main course was fusilli with tomatoes with a few roasted peppers and aubergines. i was quite stuffed at the end to tuck into a dessert, but there\'s some nice treats you\'d expect on a celebrity chef menu as well as some you\'d not like a rice pudding with raspberry jam and I think raspberry ripple ice cream. Without the dessert it cost around 28 euros. Still, I would go back! Pictures of the maze restaurant at hilton prague old town can be found here: http://www.hiltonpragueoldtown.com
 

(4. 3. 2008 20:21:00)

Restaurace: Kavala
Kavala Restaurace 2008
 

(27. 2. 2008 17:40:05)

Moc pěkný interiér i exteriér! Výborné jídlo. Celkem dražší ceny, ale velmi doporučujeme!!!!
 

(23. 2. 2008 18:29:11)

Restaurace: U Johana penzion
podávaná specialita: konfitované kachní stehno s bílým a červeným zelím ,čtyři druhy knedlíků a pomerančová omáčka , listový salát s parmskou šunkou a horkou broskví
 

(19. 2. 2008 14:42:49)

Restaurace: U Johana penzion
hodnotím jako excelentní !!! jsem pravidelným a spokojeným hostem. MUDr.Dostálek s rodinou
 

(10. 2. 2008 08:51:25)

Restaurace: Miyabi
Celkovy, velmi dobry, dojem ponekud kazi fakt, ze v takto dobre rastauraci nefunguje platebni terminal na karty a obsluha Vas klidne posle vybrat hotovost do nejblizsiho bankomatu. Myslim, ze uz i v CR je obvykle, zvlaste ne ve zcela levne restauraci paltit kartou, coz by si meli uvedomit majitele Miyabi.
 

(29. 1. 2008 11:13:33)

Ve srovnání s předchozími lety se úroveň spíše snižuje.
 

(28. 1. 2008 11:35:40)

Restaurace: Klostermannova chata
Příjemné prostředí, krásný výhled do údolí.
 

(26. 1. 2008 18:18:25)

hospoda uz je zrusena...
 

(10. 1. 2008 23:04:26)

restaurace ADA
 

(1. 1. 2008 22:57:31)

Hodnocení se týká Silvestrovského menu, které bylo sice pěkně koncipováno, a vypadalo velmi zajímavě, leč konečné provedení neodpovídalo očekávání a cena byla přemrštěná. Především carpaccio z mušní Svatého Jakuba bylo oschlé, špatně ochucené,.šafránové risoto bylo sice chuťově dobré, ale kvalita humřího klepítka nebyla valná, kritiku snese pouze Telecí brzlík ve smet. omáčce s bílými lanýži a Dančí hřbet.
 

(30. 12. 2007 11:36:50)

Pod nový šefkuchařem je rozhodně úrověň a kvalita zachována
 

(22. 12. 2007 11:26:08)

Monsoon mírně pozměnil a hlavněe obohatil jídelní lístek. Atmosféra a obsluha tradičně na skvělé úrovni
 

(17. 12. 2007 17:26:25)

Restaurace: La Rotonde
Opravdu skvely byl smazeny teleci brzlik na celeru a zadelavanych drskach..
 

(13. 12. 2007 13:00:51)

Pokud nekdo dokaze pripravit pecene brambory s bylinkami tak, jako tento restaurant, nemuze dostat lepsi znamku nez 5, i kdyz vse ostatni bylo velice dobre. At to byl spatny material, nebo nebyly cerstve pripravene je celkem jedno, bylo to nechutne a je to chyba kuchare. Zklamel jsme se tma jiz jednou pred asi 4-5 lety, kdy jsem dotal mekke testoviny - rovnez nechutne. Zrejme jsem vsroupil 3x do teze reky
 

(6. 12. 2007 20:41:15)

Interiér a exteriér
 

(29. 11. 2007 10:37:21)

Auberge de Provence - Tuchoměřice
 

(23. 11. 2007 11:41:52)

Restaurace: Farma hotel
werwerwer
 

(16. 11. 2007 15:20:18)

Ano, v Plzni jedinečná kuchyně. Z vlastní zkušenosti vím, že kvalita i estetika jídel odpovídá evropskému vyššímu standardu, většina jídel z nabídky jsou skutečně skvělé kousky. Bohužel, rychlost přípravy a zejména profesionalita obsluhy za tímto standardem kulhá. Personál v podstatě není schopen obsloužit více jak čtyřčlennou společnost, u více hostů objednávajících najednou se proces zasekne. Zažil jsem hodinový rozdíl mezi prvním a posledním jídlem, bylo nás 11. Bohužel...
 

(1. 10. 2007 10:57:38)

Restaurace: Středověká krčma
Středověký program
 

(22. 9. 2007 15:54:20)

CAVE ! Změna majitele - restaurant se nyní jmenuje Saffron. Více na http://www.restaurant-saffron.cz/ .
 

(21. 9. 2007 10:11:16)

výborná kuchyně, zajímavá jídla a příjemná obsluha
 

(20. 9. 2007 20:05:04)

Restaurace: Aquarius Restaurant
Tradiční italská restaurace s velmi příjemným interiérem a dobrou kuchyní.
 

(20. 9. 2007 14:41:16)

Tatáž fotografie je uvedena pod hotelem Žerotín Velké Losiny
 

(20. 9. 2007 14:36:53)

Domnívám se, že toto není foto hotelu Žerotín ve Velkých Losinách !!!
 
 
 
 


 
Kdo umí víno pít – umí milovat.
George Sandová
Top
English