Filtrovat podle projektu:
blank_ico
gr_ico
grf_ico
pff_ico


Komentáře

(24. 6. 2010 01:41:30)

Restaurace: Enzian
v tomto restaurantu je srdce.klobouk dolů
 

(23. 6. 2010 19:48:48)

Restaurace: U Dvou kohoutků
Výběr z letního jídelního lístku
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

(20. 6. 2010 16:27:36)

Dosud jsem letos nehodnotil, asi nějaký omyl, tak tedy : 1-2-2-830 Kč. Vůbec mi nevadilo, že jsme na oběd v restauraci při obědě zcela sami, neboť jsem to očekával. Můj gurmánsky myslící strýc z Kanady to ovšem zpochybnil řka : kde nejsou lidé, není kvalita. Věděl jsem, že toto je výjimka potvrzující pravidlo a nezklamal jsem se. Chřestová polévka i amuse-bouche ( drštky na smetaně ochucené majoránkou )= špičková kvalita hodná týmu šéfkuchaře pana Kaliny. Ovšem pak nás čekala zcela bombastická záležitost a to telecí nožičky.To byla ukázka opravdového mistrovství! Nožičky, tedy jen tenčí kližnatý plátek byl plněný směsí s hovězím jazykem. Jako příloha pak čočka s jablkovou pokecandou nebo snad pyré? Okouzlující kombinace, již dlouho jsem si tak nepochutnal. I můj strýc vyjádřil naprosté pochopení pro menší porci, neboť kvalita ji bohatě vynahradila. Jen tak dál pánové!!
 

(19. 6. 2010 19:53:22)

Restaurace: Genius Loci
Naprosto perfektní Carbonara, tak jak mají být, tedy žádný český paskvil se smetanou!
 

(11. 6. 2010 22:43:42)

Třetí a poslední návštěva: 300g ribeye pouze průměěrné kvality, nicméně podáván na STUDENÉM TALÍŘI a vykoupán (ostatně jako všechna jiná jídla a předkrmy) v krémovém balsamiku. Na otázku, proč steak, smažené krevety i hamburger jsou pomalované balsamikem (nedomníváme se, že tvoří součást tradiční argentinské kuchyně), odpověděla servírka, že tak kuchař zdobí všechny talíře...
 

Alex

Gourmet

plus 0
minus 0

(7. 6. 2010 15:41:58)

Restaurace: Templ
Vynikající candát s kroupovým rizotem, stejně skvělý couscous a grilovaným tofu.
 

(6. 6. 2010 21:24:24)

Interiér i jídlo na solidní úrovni, bohužel někdy host musí čekat na jídlo příliš dlouho bez omluvy.
 

(29. 5. 2010 16:06:40)

Restaurace: Ambiente Brasileiro
Ráj pro ty, kteří chtějí ochutnat to nej z grilovaných mas.Fraldinha,Picanha a jiné pochutiny,které hladí chuťové buňky.
 

(28. 5. 2010 21:30:25)

Restaurace: Kafe Bar Havana
Kafe Bar Havana je útulná restaurace na náměstí Tábora, majitel je zřejmě fanoušek Jižní Ameriky, lovu a vláčků. Obsluha byla velmi milá a ochotná. I když má podnik dvě místnosti (částečně oddělené), tak v obou se může kouřit (po 14. hodině), takže to není pro nekuřáky vhodný podnik. K jídlu: „Salát s čerstvým lososem“ - losos byl akorát tak čerstvě rozmražený, uvnitř bez chuti, na povrchu dost silně opepřený, minimum zálivky, naopak hodně paprik, no celkově velmi slabé. Druhé jídlo (tortilla con carne) představovalo dva velké kusy těsta a v něm zabalené fazole s čímsi. Oba kusy těsta zvané tortilly byly polité z půlky červenou omáčkou (prefabrikát), z půlky zakysanou smetanou. Tudíž není možné si vybrat, co v čem si namočím, ale prostě půlku tortilly jím s červenou zálivkou a druhou s bílou a to by se nelíbilo ani slávistům. Tortillu jsme ani jeden nejedl poprvé, a to nemyslím produkt z KFC, takže víme, jak má chutnat, toto jídlo ani v jednom případě nebylo dobré. Nedoporučuji.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

(26. 5. 2010 21:25:14)

Thajský večer - vařila paní Sophia, známá to kuchařská celebrita. Thajské jídlo milujeme, takže velké těšení. Bylo to ovšem jenom dobré a ne výtečné, protože žádné jídlo nebylo autenticky ostré, jak je v Thajsku zvykem. Na náš dotaz=šokující odpověď: Ve čtvrtek paní Sophia uvařila tak ostrá jídla, že si hosté stěžovali, že se to nedá jíst a tak dostala pokyn, aby na ostrosti ubrala. To se zase v sobotu nelíbilo nám. Doporučuji označovat jídla 1 až 4 papričkami, jako to dělají Číňani. Pak si vybere každý a nikdo nebude zklamán.
 

(24. 5. 2010 22:00:31)

Restaurace: Regina hotel
Dobré je v Regině prakticky všechno - ať v restaurantu nebo ve \"Formance\". Ale chřestové hody byly opravdu výjimečné!
 

(21. 5. 2010 18:26:56)

Interiery restaurace
 

(8. 5. 2010 23:33:44)

Restaurace: Vila Primavesi
Příjemný interiér, atmosféru podtrhuje hudba 30.let. Vynikající a pozorná obsluha. Jsem zde častým hostem, dnes jsem si pochutnal na skvělé pražmě. Děkuji za zážiitek!
 

(7. 5. 2010 14:42:53)

Restaurace: Tetu Brissy
Gastronomie restaurantu Tetu Brissy se úzce pojí s tématem „vzduchoplavectví“. Jejím základem je poctivá, domácí kuchyně, stejně, jako tomu bylo v dobách rozvoje balónového létání, současnost jí dodává moderní design a technologie zpracování. Vzduchoplavecký restaurant Tetu Brissy je zároveň stálou galerií. Originální a poetickou atmosféru tu vytváří výtvarná díla předních českých malířů a grafiků, kteří se nechali inspirovat kouzelným retrosvětem vzducholodí a vytvořili pro Tetu Brissy nová, původní díla. Největší uměleckou stopu tu zanechal Tomáš Bím, který je kromě několika obrazů autorem i trojrozměrné vzducholodi, dominující prostoru restaurantu. Příběh francouzského vzduchoplavce Tetu Brissy, podle kterého vzducholoď tvořil, nás natolik zaujal, že jsme jeho jméno použili i do názvu restaurantu.
 

(26. 4. 2010 19:00:01)

Restaurace: Vila Primavesi
úžasná restaurace s krásnou zahrádkou na hradbách s výhledem do parku. Krasné prostředí se zelení. Zde se opravdu dobře vychutnává výborné jídlo. Bylo námzde opravdu dobře a jídlo bylo vynikající
 

(19. 4. 2010 15:16:01)

Restaurace: Rapír
Děkuji za skvělý zážitek a velké díky patří také příjemné obsluze.
 

(18. 4. 2010 18:08:48)

Restaurace: Monarchie
Zvlášností této útulné restaurace je množství živých květin a kvetoucích orchideí
 

(14. 4. 2010 21:08:17)

restaurace je zavřená, místo ní otevřeli thajskou restauraci Modrý zub.
 

(6. 4. 2010 18:37:43)

ukazka pokrmu
 

(6. 4. 2010 10:08:21)

Restaurace: Ibis hotel, Sud & Cie
Polední Menu, pstruh s pomerančovou omáčkou. Zajímavé spojení chutí s výborným výsledkem
 

(4. 4. 2010 17:01:30)

Restaurace: Hanil
Korejské jídlo se jmenuje bulgogi a tu je vážně nejlepší.Sushi tady dostává nový rozměr, zvláště pak nigiri - maxi plátky jako u sashimi.Vřele doporučuji!! Je vždy exkluzivní!!
 

(29. 3. 2010 13:02:06)

Do lasagne namísto bešamelu eidam :-(((((
 

(26. 3. 2010 16:26:08)

Restaurace: Ibis hotel, Sud & Cie
Specialitou naší restaurace je kuřecí prso s kostí s limetkovým glazé a gratinovanými bramborami
 

(25. 3. 2010 12:55:09)

V historickém centru města Jičína, v srdci Českého ráje, 100 m od Valdické brány se nachází zavedený Hotel Jičín ***. Součástí hotelu je stylová restaurace U dělové koule z prusko-rakouské války 1866, která nabízí krajové speciality, zvěřinu a minutkovou kuchyni
 

(25. 3. 2010 10:39:34)

Restaurace: Statek Bernard
Statek Bernard - Centrum tradičních řemesel
 

(23. 3. 2010 21:08:08)

Restaurace: Fregatta
takhle krasna je nase restaurace
 

(18. 3. 2010 17:31:15)

Zklamání - 10. 12. 2009 Na to, jak kolegyně tuto restauraci vychvalovala, musím říct, jsem byl spíše zklamán. Obsluha - naprosto nesympatičtí lidé, kteří jen \"odváděli svoji práci\". Jídlo - dobré, ale nenadchnulo mě natolik, abych se tam vracel. Pití - zde bych podotknul pouze to, že i přes požádání (dvakrát) mi k vínu nepřinesli vodu z kohoutku, ale Bonaqua/u, která nemá příliš dobrou chuť. Atmosféra a zařízení - restaurace je příjemně zařízená, útulná, akorát, v podzemí, kde signál mobilu budete těžko ladit :)
 

(17. 3. 2010 15:53:53)

Restaurace: Tandoor
Písecká restaurace je výborná, ta v Prachaticích je EXCELENTNÍ. Vřele doporučuji.
 

(10. 3. 2010 11:00:28)

Restaurace: La Romantica
nové stránky: www.laromantica.eu
 

(3. 3. 2010 21:00:40)

Restaurace: KA.PR
doporučuji! Karel Vysoudil
 

(3. 3. 2010 20:38:07)

Krásné prostředí
 

(1. 3. 2010 14:11:13)

Restaurace: KA.PR
jídlo celkem v pořádku,ale místo bifteku se svíčkové jsem dostal přepečenou roštěnou za cenu svíčkové. Další \\\"chybička\\\"na jídelním lístku deklarován předkrm se 2ks opečeného toustu za 99Kč.Na závěrečném účtu doúčtvány 2ks toustů.Na dotaz vrchní odpověděl,že má nařízeno doúčtovat.
 

(28. 2. 2010 16:53:37)

Latinsko-americká (mexická) restaurace s nádechem karibské exotiky krásné vnitřní prostory a nádherná zahrádka
 

(18. 2. 2010 10:12:24)

Naše oblíbená restaurace sídlící přímo v Červeném Újezdě. S rodinou se rádi vracíme, slavíme zde jubilea. Pokud neznáte, určitě vyzkoušejte.
 

(17. 2. 2010 15:46:35)

byljsem tam dvakrát ale nevím jak může být na takovém místě špinavý interier neuslužnaslečna za barem ,zima a jídlo?špatné až velmi špatné .v Thajsku Laosu Kambodži aČíně jsem strávil nějaký čas ale tohle byla fakt hrůza
 

lži (12. 1. 2011 13:31:27)

Nezlobte se na mě, ale ja jsem hostem této restaurace a tuhle recenzi považuji za lživou a nepravdivou a nemá tady co dělat. Vaří výborné Ásijské jídlo a vždy je tam čisto!!!! Pane, zamyslete se nad vašim chováním a objektivitou. Děkuji.
 

lukasz

Foodie

pravdivá kritika (31. 1. 2011 12:14:55)

Bohužel musím s kritikou souhlasit. Když jsme byli v The Noodle Baru asi před rokem poprvé jídlo i obsluha byly na dobré úrovni. Po nějaké době jsme tento podnik navštívili znova, překvapila nás servírka svou neochotou a také čistota už nebyla taková jako během naši první návštěvy. Jídlo však bylo opět velmi chutné.
 

(17. 2. 2010 11:12:44)

Restaurant Černý medvěd - interiér
 

(12. 2. 2010 14:48:15)

Restaurace: Bellevue
Rozhodně si nenechte ujít novou úpravu mořského ďasa - bylo to opravdu mimořádně dobré! Grilovaný mořský ďas, karamelizovaná bílá čekanka, topinamburové pyré a pinot noir redukce Pinot Nero 2007, Eppan
 

(11. 2. 2010 11:10:54)

Restaurace: Pastacaffé
Pastacaffé Vězeňská
 

(8. 2. 2010 15:02:38)

Restaurace: Klášterní šenk
Restaurace se 1. ledna 2010 stala nekuřáckou.
 

(6. 2. 2010 14:45:18)

Restaurace: Ambiente Brasileiro
Dokonalé. ochutnal jsem skoro celý sortiment masa a jako nejlepší mi přišla kombinace: Alcatra se sýrem parmezán a k tomu grilovaný ananas, případně srdíčka s jablečným salátem. Obsluha je velmi příjemná a maso nosí ve velkém tempu
 

(1. 2. 2010 16:31:46)

Restaurace: Metropol
...je libo kachničku?
 

(31. 1. 2010 19:25:07)

Restaurace: Rožnovský rynek
Velmi příjemná obsluha, skvělé prostředí, výborné jídlo. Doporučuji. Velmi blízko Skanzenu a centra města. Je možná platba i platební kartou. ;-)
 

(31. 1. 2010 13:12:39)

opravdový gurmánský zážitek, profesionální obsluha, příjemný interiér
 

(28. 1. 2010 17:21:19)

Mají zde nejlepší steaky v celé Ostravě.
 

(26. 1. 2010 18:53:56)

Restaurace: KA.PR
Restaurace a pension KA.PR - Hluboká nad Vltavou, exteriér
 

(24. 1. 2010 12:31:38)

Restaurace: Vila Primavesi
Zasílám fotografie z interiéru a exteriéru restaurace pro prezentaci naší restaurace na vašich webových stránkách. Jana Lerchová
 

(18. 1. 2010 10:15:44)

Restaurace: Metropol
Restauraci jsem navštěvoval nejvíce v době obědů a příležitostně na odpolední posezení spojené s večeří... Bohužel v poslední době došlo k radikálnímu zhoršení kvality jídla! O kvalitě \"určitých\" pokrmů se nedá ani slušně psát (co vše jsou schopni předložit jako jídlo a požadovat za to zaplatit), porce neodpovídají restauraci, kde převážně obsluhují učni, neustále se opakující nabídka poledních menu, kde chutě pomalu začnou splívat v jednu dosti nevýraznou! Jak jsem již psal, vrcholem všeho je obsluha tvořená z větší části z učňů (kromě placení), na které skoro nikdo nedohlíží… To že polévku přinese slečna, která ji ani neni schopna udržet v ruce bych pochopil, ale to že polovina obsahu je na podšálku je již k zamyšlení! Několikrát skončil obsah šálku dokonce i na mém oblečení, bez jakéhokoliv zájmu stálého personálu. Není ani výjimkou, že se prostě zapomene přinést druhé jídlo, i když se několikrát u učňů připomínáte. Nechci být přímo kritický, plusem hodnotím v letních
 

metropol

Foodie

odezva (29. 4. 2011 13:34:47)

Restaurace: Metropol
Negativní informace mají v tomto případě větší vliv než ty pozitivní . Škoda ,že pán nenapsal dříve recenzi ,když byl spokojený . Zdravím všechny kritiky kteří se samozvaně prohlašujou za znalce gastronomie. Petr Scheinpflug
 

(17. 1. 2010 15:41:50)

Restaurace: Petřínské terasy
Na první pohled spíše přeplácaný interier,z kterého mi nevyplívá nic jasného.Ovšem kuchyně i obsluha na jedna.Velmi dobře udělaný 200 gramový steak,pečené půlky brambor.Této hlavní pochutině předcházela polévka z křemenáčů a šunka s jemnou česnekovou pěnou.Vše bylo krásně upraveno a skvěle naservírováno ochotnou a milou obsluhou.Vřele doporučuji.
 

(16. 1. 2010 15:23:32)

Nejlepší rybí restaurace v Třeboni. Vynikající pizza a steaky.
 

(15. 1. 2010 19:20:37)

Velmi příjemné místo. Skvělé jídlo i obsluha. Každý den je jiné denní menu, tak se sem dá chodit na jídlo často. Ale ani tak by se ta skvělá jídla nepřejedla.
 
 
 
 


 
K vašemu restaurantu vede labyrint. Jakmile objevíte správnou cestu – obvykle nehledáte další.
Anonym
Top
English