Filtrovat podle projektu:
blank_ico
gr_ico
grf_ico
pff_ico


Komentáře

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (7. 9. 2017 13:39:44)

Restaurace: La Finestra
do Finestry chodim pravidelne, spokojen s obsluhou, predkrm mi udelaji vzdy na prani, morsky vlk v soli tez bezchybny, panna cotta excelentni. doporuceny vyber vin se povedl, jen ten ucet na zaver.... ;))
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (7. 9. 2017 06:24:32)

Restaurace: Wine Food Market
Místo si raději rezervujte dopředu, někomu může vadit styl ala bistro. Obsluha celkem příjemná. Asi nejlepší pizza v Praze.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (6. 9. 2017 14:57:00)

Restaurace: Kladská
Strávili jsme v penzionu 4 noci, tím pádem 4 možnosti si užít nabídku předkrmů, jídel a vín zde nabízených. Byla to naprostá bomba zvlášť v době, kdy rostly kolem restaurace tuny hub. Takové skvosty připravené v kuchyni jsem již dlouho nepozřel.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (6. 9. 2017 07:49:37)

Restaurace: Grand Cru
Rodinný oběd v žebříčkově vysoko postavené restauraci. Interiér je vždy otázkou osobního vkusu, nám se zde líbí. Obsluha je příjemná a přátelská (úsměv číšníka dokáže skutečné zázraky). Dáváme si každý z nás jiný předkrm a všichni si pochutnáváme. Já jako hlavní chod volím specialitu Jana Punčocháře, tedy holuba z Anjou a musím uznat, že je to skutečná delikatesa. Škoda že čokoládový dezert obsahuje i lískové ořechy, třebaže jsme na alergii jednoho z nás na tuto potravinu obsluhu upozornili.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (5. 9. 2017 19:24:08)

zacatek spatny usedli jsme a po 5 min nevsimani nas cisnice nevlidne vyhnala na druhou stranu zcela prazdne restaurace aby to nemusely udsjne obihat.tam byla jina obsluha uz velmi vlidna. interier bez napadu. rolky mi nalozili na kupu salatu o ktery jsem nestal. hamburgr me partnerky jako v mekaci. tasticky dobre. dite bylo nadseno. celkovy dojem nic moc za dost penez. bo nus celebrita s rodinou u vexlejsiho stolu.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (5. 9. 2017 00:19:30)

Restaurace: Pavillon
Ač pan Jan Kaplan opustil Pavillon a odešel neznámo kam, kvalitu restaurace stále drží. Foie gras i klasická svíčková na smetaně s karlovarským knedlíkem nesou punc nejvyšší kvality! Domnívám se, že Pavillon je stále nejlepší restaurací v Brně.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (12. 9. 2017 11:11:55)

Restaurace: Pavillon
Díky za tip Boddie. Myslíte, že zde mají na TOP 10?
 

Boddie

Food Guru

  9

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (13. 9. 2017 14:54:01)

Restaurace: Pavillon
Odpověď pro pana Heřmánka: ANO!! Ne nadarmo jsem za rok 2015 označil Pavillon za třetí nejlepší restauraci roku a loni jsem je posadil na zlatý stupeň!
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (13. 9. 2017 21:22:34)

Restaurace: Pavillon
Děkuji moc Boddie za odpověď.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (5. 9. 2017 00:11:50)

Restaurace: KOISHI fish & sushi
Oproti minulým návštěvám určitě zlepšení, především v obsluze. Ústřice, ryby i sushi v dobré kvalitě. Jen ty ceny jsou trochu zarážející. Oběd ve dvou za 5500? To je raketa. Není divu, že v sobotu v poledne je v restauraci kromě nás jen trojice z Asie.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (5. 9. 2017 00:01:58)

Restaurace: La Veranda
V krátké době podruhé v La Verandě. Příjemná obsluha včetně pana šéfkuchaře. Zajímavé snacky.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (4. 9. 2017 23:56:13)

Znojemská velmi řídká, knedlíky nic moc, ale číšnice si mě získala, když nabídla dolít omáčku, prostě mi to nevyšlo. Pivo výtečné, je radost dívat se na oba výčepní. Atmosféra ve výčepu zcela pivní.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (4. 9. 2017 23:49:30)

Restaurace: Sansho
Těšil jsem se na oběd v Sanshu. Knedlíčky s lososovým kaviárem znamená to, že pár kuliček kaviáru je na knedlíčcích, hmm. Navíc knedlíčky trochu zaváněly, tak jsem jen ochutnal, abych neměl odpoledne zrychlený krok. Zajímavá jehněčí jatýrka se zeleným chilli. Bůčkové bochánky výtečné. Slider z měkkoschránkového kraba v bulce zde miluju, jenže tentokrát měl přepálená a tudíš hořká klepeta. Víno mi tu nikdy nesedlo, tak jsem zkusil Dalešické pivo. Jde to, ale Plzeň to není. Kde koupím toho kraba?
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (4. 9. 2017 23:38:33)

Tříchodové menu na zahradě: uzený lososový pstruh, loupaná plec a Grand Mark dort. Vše výtečné, ale dezert, to byla balada sama. Určitě se vyplatí sem zajít jen na něj! Na zahradě je hezky, obsluha za 3. Mladá číšnice snaživá, ale vůbec to neumí, starší umí, ale při pěti hostech nemohou být prodlevy v servisu.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (4. 9. 2017 23:25:21)

Chobotnice se trochu nesešla s chutí chorizové emulze a ani s vínem. K foie gras víno Gewurtztraminer od Meyera (vlastní jej 2 dámy) bylo tak slaďoučké, a voňavé, že se musíte jen usmívat. Skvělá hovězí svíčková i čoko Valhrona se senzačním vínkem k tomu. Kvalita podtržena a sečtena=1. Špatně se zde hledají chyby, jak pravil klasik Mirek7.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (4. 9. 2017 23:21:33)

Klasická michelinská restaurace, ač mi nevařil ani pan Paulus ani pan Býček. Ostatně šéfkuchař Paulus nebyl přítomen ještě nikdy za těch několik let, co Alcron navštěvuji. 6-chodové menu s víny bylo opravdu excelentní. Jedinou vadou byl okoralý chléb, za který se číšník okamžitě omluvil, leč... K tataráku pasovala uzená mléčná pěna, chutnalo mi máslo s mořskou řasou. Pečená langustýnka s celerem marinovaným v medu a obaleným kdoví v čem a k tomu zmrzlina z řapíkatého celeru!! Bomba.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (4. 9. 2017 23:07:21)

Restaurace: Café Savoy
Miluju jejich strop, ten je moc fajn, a chodím sem rád na vídeňský řízek s českým bramborovým salátem. Není to jako ve Vídni, kde Vám rozklepou telecí tak, aby v jednom kusu zabíralo celý talíř. Tady je to vždy na 2 kusy, ale s brzlíkem dost dobré. Ochutnal jsem poprvé černý kořen s houbami, nic mi to neříká. Číšnice tentokrát bez zájmu o hosty, postává u pc a nesleduje hosty. Na druhé pivo jsem čekal neuvěřitelných 22 minut...
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (4. 9. 2017 20:22:56)

Restaurace v obchodním centru překvapí-je to místní TOP. Jídlo v pořádku, šťávu z líček na talíři nenecháte.Velmi milý personál.Jediná piha na kráse je káva servírovaná dříve než moučník....ale tuto drobnost rádi přehlédnete.Jo a Primitivo báječné.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (4. 9. 2017 20:11:03)

Restaurace: Bílý jednorožec
O něco levnější než v Šupince, jídlo vynikající, číšník příjemný a ochotný, jen to prostředí není za 1. Taštičky z červené řepy se žervé, sladké želé z řepy a úchvatný candát bez jediné kostičky, nádherně propečená ryba s mačkanou brambokaší, děkuji pane kuchaři. Večerní návštěva Krčmy u Kellyho přímo v prostorách zámku mě utvrdila, že se i v třeboňské restauraci dá najíst výborně a za přiměřenou cenu. Pstruh za 160. Velice příjemná číšnice Michala spolu s kouzelným prostředím zámeckého sklepa
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (4. 9. 2017 19:58:19)

Restaurace: Šupinka
Kapří hranolky mi tentokrát moc nejely, pomazánka z uzených ryb v pořádku. Sumec s bujabézou: velice zvláštní kombinace, ale dobré. Jen mi nesedí ten název zeleninová bujabéza. Je to polévka z mrkve a červené řepy, tedy úplně nasladko. Obsluha 4 hosty uvnitř a 6 na zahrádce zvládala v pohodě, jen drzá moucha mi otrávila oběd.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (4. 9. 2017 19:55:04)

Restaurace: Šupinka
Zarazilo mě, že na sobotní oběd jsou zde jen 4 hosté. Čímpak to asi tak může být, napadne každého. Úplně na první pohled vidíme velice natažené ceny. EET nebo nízká nezaměstnanost nebo si majitel myslí, že může už všechno a lidé budou chodit. Proto museli zřejmě zavřít na 3 dny v týdnu! Navíc v novém noblesním prostředí se zámeckými lustry se ne úplně dobře cítí teplákoví frajeři z lázní včetně upocených cyklistů. Ryby za 260 až 450 korun! Pstruh u stánku na slavnostech stojí stovku. Vyber si...
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (4. 9. 2017 19:39:55)

Restaurace: Bruxx
Opětovně jsem byl nadšen!! Kouzelné prostředí s rychlou a profi obsluhou, nic není nemožné. Vyzkoušel jsem belgické jelito a k mušlím TIN TIN=v kokosovém mléce po asijsku s citronovou trávou a červeným kari belgické hranolky. Dále jsem ochutnal i kachní stehno na levandulovém medu. Bylo to skvělé! Jako bonus je poloha přímo na metru.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (4. 9. 2017 17:23:25)

Krásná, vkusná rekonstrukce starých Rekovic od architekta Mrvy. Klidné rekreační místo pod Velkým Javorníkem. Gastronomie na slušné úrovni, zajímavé nápady i v přilehlé stodole. Jen kdyby tu Plzeň uměli správně natočit, když k tomu mají kvalitní moderní technologii. Snad si někoho pozvou na kurz čepování, např. Veroniku Mikéskovou.
 

Boddie

Food Guru

  9

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (4. 9. 2017 19:27:06)

Nepotřebují Mikéskovou, pro začátek stačí, aby čepovali do mokrého skla. Viděl jsem ve Frýdku kurz čepování a byla to katastrofa...
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (4. 9. 2017 17:16:43)

Restaurace: Radegastova kavárna
Konečně slušná restaurace v Kopřivnici. (I když, mezitím vznikla i další :-)). Každopádně si Radegastovna zaslouží být v GR, protože zde dělají kreativní moderní kuchyni, umí to a jen za pár peněz. K tomu tady mají super pivo. Aby taky ne, kde už by to měli umět více, nežli tady :-). Plznička jak má být Boddie. Málokde ji umí načepovat :-(. Bohužel. Držím palce a jen tak dále!
 

Boddie

Food Guru

  9

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (4. 9. 2017 19:25:32)

Restaurace: Radegastova kavárna
Vím velmi dobře, kde čepují skvělou Plzeň. Jenže mimo Prahu to mnoho kvelbů není, ani kolikrát v samotném městě Plzni!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (4. 9. 2017 09:58:26)

Restaurace: Černý orel, pivovar
Obsluha příjemná a rychlá. Hovězí steak Černý orel s grilovanou zeleninou. Steak byl vysušený a tuhý. Grilovaná zelenina byla hromada cibule a asi dva plátky cukety a dva kousky papriky. To je bohužel současný kuchařský "trend" napsat grilovaná zelenina a je to cibule. Setkávám se s tím opakovaně. Restaurace mi nepřinesla žádný extra zážitek. Pivo bylo teplé.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (4. 9. 2017 09:47:41)

Restaurace: Octárna
Restaurace má příjemný, stylový interiér. Obsluha milá a rychlá. Hovězí polévka byla úplně studená, nudle kulaté asi babiččiny domácí :). Taglioline s trhaným lososem a vlašskými ořechy- ořechy byly staré a žluklé, což bylo chuťově velmi nepříjemné. Na dně talíře zůstal rybníček omastku. Žádný zvláštní chuťový zážitek mi návštěva této restaurace nepřinesla. Obsluha by se mohla občas hosta zeptat, zda bylo jídlo v pořádku, zda Vám chutnalo atd. Tohle tam nefunguje.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (4. 9. 2017 00:24:26)

Restaurace: Bílá kráva
Entrecote, i zde prosím majitele, aby neuváděl nesprávně entercote. Lehce propečený kus masa s voňavou hříbkovou omáčkou, Jen snad mohlo být v mase větší tukové oko. Obsluha jako vždy příjemná.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (4. 9. 2017 00:16:06)

Restaurace: Bílý mlýn
Prostředí průměr, čekal jsem nějak ozvláštněný stylový interiér. Ukázkově ochucená rybí polévka. Ochutnal jsem pečené selečí a kedlubnové zelí s opečenými noky, velice pěkná věc.Entrecote přesně medium-rare, jen sicilská omáčka je nevýrazná. Poprvé v Bílém mlýnu, ale nemohu souhlasit s názorem Septima, že se v Liberci nedá nikde dobře najíst. V Bílém mlýně prostě ano. Obsluha v pohodě, jen nemám rád, když mi číšník položí na stůl účet, stojí nade mnou a čeká s otevřenou portmonkou, až zaplatím.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (4. 9. 2017 00:05:06)

Restaurace: Osteria Da Clara
Půllitřík dobrého Chianti-konečně jsem se tu trefil do vína, jen by ho nesměla číšnice část rozlít po stole :-)) Prosciutto s čerstvým fíkem z oblasti Marque bylo skvělé, chutnal mi i králík na červeném víně s olivami a mandlemi, pečenými bramborami a grilovanou zeleninou. Jen ty odpuzující orezlé kovové součástky na WC stále nejsou vyměněné.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 9. 2017 23:57:22)

Restaurace: Angusfarm
Opětovná návštěva tradiční stejkárny. Hovězí vývar za 79, miniaturní porce snad proto, aby se host nenasytil polévkou? V polévce mi chybělo hovězí maso, málo ochucená knedlíčková drť, polévka nejslabším článkem menu. Dršťky mám raději zadělávané, ale i tyto grilované byly výtečné. Veverka-hanger steak=krásně prorostlé masíčko s hrubšími vlákny, chuťově výrazné, houbová omáčka bezva. Malé upozornění pro majitele: Všude píšete entercote, ale správně je entrecote.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 9. 2017 23:42:00)

Restaurace: U Reinerů
Vepřový vrabec-maso odporné již vzhledově. Velký špalek masa, málo šťávy, knedlíky i zelí v normě. Maso jsem opatrně rozřízl, čekal jsem, že bude nazelenalé. To se nestalo, ale chuťově nula, suché jak troud, vypadalo, že už něco pamatuje.Ovšem pivo i přes absenci pana Šlapáka bylo excelentní. Je to škoda pane kuchaři, protože je to druhá návštěva za sebou, kdy jsem nebyl spokojen. Příště se v Písku najím jinde a k Vám půjdu jen na skvostné pivo.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (4. 9. 2017 17:28:51)

Restaurace: U Reinerů
Tak alespoň to pivo, že tam umí Boddie. Mirek 7 to celkem vychválil, tak jsem se těšil na dobrou klasiku, teď ovšem budu váhat. A jinak na kvalitu čepovaného piva se začínám v poslední době soustředit, od Vás by se dalo jistě dost přiučit :-).
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 9. 2017 23:38:59)

Restaurace: Il Primo Piatto
Moje první návštěva. Polední menu velmi dobré, maminha steak i salát Caesar, chutnalo nám. Číšnice rychlé, interiér se mi nelíbí.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 9. 2017 23:34:18)

Restaurace: Café Imperial
Takto si představuji rychlý oběd. Oznámil jsem obsluze, že pospíchám a nestačil jsem se divit. Pivo hned na stole, kuřecí krém se zeleninou měli snad za rohem, přitom vím, jak je zde do kuchyně daleko! Krém chuťově vymazlený, jen zbytečně moc brambůrek, ale super. Hunger steak přesně podle mého gusta, spokojenost ohromná a navíc vše za 20 minut.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 9. 2017 23:31:13)

Restaurace: Marina Ristorante
Na začátek zajímavá melounová polévka, následuje vitello tonnato a steak z černé tresky. Znalý číšník za jedna, ovšem zkazil si to po příchodu několika cizinců jimž věnoval daleko více pozornosti než našincům. Výhled z Vltavy na Karlův most je ohromující. Na netu je chyba: u pesce al sale je nesprávně kreveta, opravte si, prosím.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 9. 2017 23:26:04)

Nové meníčko načinčané. Kedlubna s ovčím sýrem, uzený pstruh v syrovátce, telecí maminha s majonézou a vařeným žloutkem, terinka z foie gras s kroketou z brambory a hříbků, roláda z bažanta se supr sosem, malinový řez a čokoládová pochoutka. Maximálně příjemný a zcela bezprostřední šéfkuchař Martin Svatek spolu se svým kolegou kouzlí menu, které se ingrediencemi snaží pravděpodobně dostat do povědomí komisařů z Michelina. Počkejme si, zda se jim to podaří. Moc se mi líbí zařízení celého hotelu.
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 9. 2017 23:23:19)

Restaurace: La Veranda
Opravdu vynikající pikantní thajská polévka! Chutnal mi i hovězí pupek s morkem, méně už pak foie gras s borůvkovou brioškou, tahle "suchá buchta" mi moc nejela. Báječné Brunello naopak ano :-))) Porce foie gras bývala dřív o dost větší. I v poledne téměř plno, jak cizinci, tak Češi.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 9. 2017 22:39:41)

Restaurace: Atelier Kalina
Snaží se zde zdokonalovat každým dnem, ale zatím to úplně nevyladili... Jínak dobré místo a super zahrádka! Chtělo by to více odvázanosti a stálou kvalitu. Víno je na velmi dobré úrovni.
 

Boddie

Food Guru

  9

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (4. 9. 2017 19:29:25)

Restaurace: Atelier Kalina
U Kalinů to stále ještě úplně nevyladili, to souhlasím. Jen to trvá nějak moc dlouho... Já už tam prostě nechodím.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 9. 2017 22:35:32)

Už chápu proč husité zakotvili v Táboře :-). Úžasná kuchyně! Člověk se jen rozplívá... a ten dobrý výběr vín... Opravdu sem stojí zajet i na výlet!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 9. 2017 22:31:31)

WOW! Nový kuchař a malinko nablýskanější interier. Musím uznat, že v poslední době jedno z mála příjemných překvapení cena/poměr/výkon! Nový kuchař se opravdu snaží a je to opravdu dobré! Doporučuji vyzkoušet..., už pro ten výhled.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 9. 2017 22:28:36)

Jídlo zajímavé a perfektně udělané. Obsluha perfektně vyškolená. Ale ta cena za to všechno je v poměru jiných evropských Michelinských restaurací nesmyslná! Osobně si myslím, že se sem chodí lidi jen masírovat, poněvadž když smrtelník zaplatí, říká si - opravdu?!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 9. 2017 22:23:45)

Majitel se snaží..., ale něco tady hapruje! Proměná kvalita i servis. Jednou jste v nebesích a po druhé v běžné restauraci. Ale když se to povede, tak to stojí za to! Ale má host hrát ruskou ruletu v této cenové kategorii?
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 9. 2017 22:19:31)

V trochu sterilnějším prostředí s robotickou obsluhou, dorazí na talíř vytříbená gastronomie pro mlsné jazýčky. Prosím - kuchař nemůže zachránit luxusní restauraci, když nemá velmi dobré prodloužené ruce ve formě profesionálních číšníků!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 9. 2017 22:15:50)

Restaurace: Bellevue
Clověk jen kroutí hlavou jak to Suri tady vydrží tak dlouho s vyskokou laťkou. Současný kuchař je opravdu dobrý..., ale kdo by viděl zázemí restaurace v polorozpadlém domě a skladovaní surovin..., tak by ještě více kroutil hlavou proč je to na talíři tak dobré! Opravdu jedno z nejlepší degustačních menu v Praze!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 9. 2017 22:02:07)

Restaurace: Oblaca
Vyhled, morsky vlk a cokoladovy fondant fajn, a tim veskera pozitiva konci. Obsluha arogantni, neznala etikety, ostudne nevsimava. Servirovat aperitiv az po predkrmu a po otevreni lahve s vinem je dost hloupe, ignorovat zadost hosta o objednani dezertu neomluvitelne. Toto misto prilis hresi na vyhled a napor turistu. Za me urcite nedoporuruji!
 

Tomba39

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 9. 2017 19:12:32)

Restaurace: U Kozičky
hezký interiér , kde dominují velká kachlová kamna. bohatý jídelní lístek . jídlo v pořádku , slušná nabídka vina
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 9. 2017 18:54:42)

Restaurace: Rybářská bašta
Podnik svým designem jak za starých časů. Trochu omšelý, ale přátelský včetně obsluhy. Kdo jde za rybami a mořskými plody, bude velmi spokojen. Pokud ovšem nepřehlédne v zahrádce další část nabídky na tabuli, na níž jej nikdo neupozorní. Ale příště budu ostražitý a přijedu opět. A ovšem: je na levém břehu, myšleno od přístavu a hráze přehrady.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 9. 2017 18:48:01)

Restaurace: Na Kopci
Estetično zde nehledejte. Venku ani uvnitř. Nabídka vypadá zajímavě, ale provedení bylo nejlepší u předkrmů a dezertu. Jedna z nejhorších kulajd – vodová, pár lišek to nezachrání. Hlavní jídla (SEAFOOD PLATE a JEHNĚČÍ STEAK) velmi průměrná. Chuť spravila TAPIOKA „PIÑA COLADA“ S KOKOSOVOU ZMRZLINOU. Obsluha zpočátku poněkud malátná, pak se trochu rozehřála. Slušný podnik vzhledem k umístění, ale proč Bib? Možná převážily spíše nižší ceny nežli vynikající jídla.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 9. 2017 18:38:20)

Rozporuplné recenze mne přiměly ke zvláštní výpravě na toto místo. Interiér je trochu „ratejna“, ale estetická. Přestože vařil prý tým B nebo spíše C (dovolené), nebylo to na škodu. Jídla velmi chutná a upravená. Obsluha ochotná, dámy krásné. Prý ale při plné restauraci trochu nestíhají. Kromě obědového (dost rozmanitého) a stálého (obsáhlého a někdy originálního) menu ještě mimořádná nabídka. Čerstvé ryby. Edukativní lístek pro historiky. Vína slušný průměr. Takže palec nahoru.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 9. 2017 18:26:03)

Restaurace: Mezi domky
...pokračování předchozího Obědové menu obsahuje guláš, risotto i rybu, ovšem do ceny stravenky se nevejde nikdo, což recenzentovi vůbec nevadí, protože restaurace je koncipována jako podnik na vyšší nežli střední úrovni. Nabídka vín je zatížena klasickým nešvarem: marže více než 200%! A tradičně buď vína v nákupu levná nebo drahá, nic mezi tím (co takhle crémanty místo Veuve Clicquot, 2. vína z Grand Cru Clasée místo 1. atd.). Chválím ale za uvádění ročníků.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 9. 2017 18:24:58)

Restaurace: Mezi domky
Podnik k nenalezení, ale návštěvník je odměněn estetickým, minimalistickým interiérem, zajímavou nabídkou jídel a milou obsluhou. Na seznámení je vhodné dražší degustační menu, jež lze párovat s víny. Stálá nabídka je skvěle koncipována a jídla jsou nápaditě sestavena i podávána. Marinovaný losos doma uzený je chuťově mimořádný. To už neplatí o dalších jídlech, která jsou sice dobře uvařena, ale při absenci jakéhokoliv specifičtějšího koření chutnají poněkud fádně. ...pokračování
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (3. 9. 2017 16:33:05)

Restaurace: Miyabi
Vždy neskutečně příjemná obsluha a vynikající jídlo. Nejradši mám asi jejich tofu ter. ale i kachna na japonský způsob je vynikající. Za pochvalu stojí také interiér a celková atmosféra. Často si objednáváme domů a mrzí mne, že jejich večerní nabídka nezaznamenala dlouho dobu žádnou změnu. Uvítal bych nějaké novinky, už jsem ochutnal vše, ale vždy si vybereme :)
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (2. 9. 2017 18:11:58)

Restaurace: MG restaurace
Za mě opět absolutorium - 3x za jedna. Nemá cenu podrobně rozebírat úroveň obsluhy, kvalitu jídla (dotvrzenou návštěvou kuchyně) či zážitek z interiéru (podtržený leteckým dnem historických letounů). Znamenám si tuto restauraci do první desítky pro příští ročník.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (4. 9. 2017 17:33:12)

Restaurace: MG restaurace
Díky za tip Mirku, škoda jen mírné kritiky Boddieho, asi budu muset vyzkoušet a uvidím, zda budu mít štěstí :-).
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (12. 9. 2017 17:55:44)

Restaurace: MG restaurace
Děkujeme všem za návštěvu a podporu! Miroslav Grusz a MG team
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (2. 9. 2017 18:08:11)

Restaurace: Port hotel
Průměrný jídelní lístek, stejně jako jídlo, které je na talíř kladeno bez jakékoliv invence. K čemu je v restauraci servírka (ruská?), která po mé objednávce: "Prosím dvakrát slivovici" od našeho stolu doslova prchá, nerozumějíc ani slova.
 
 
 
 


 
Nepijeme proto, abychom upadli, ale abychom se povznesli.
Perské přísloví
Top
English