SKONČIL REKORDNÍ VIII. ROČNÍK

Galerie 2016 - MňamBus za Janem Žižkou a rabi Löwem

Gastronauti v Táboře
Přivítání v Nautilu (Tábor)
Houby v lese (Nautilus, Tábor)
Houby v lese (Nautilus, Tábor)
Šéfkuchař Martin Svatek (Nautilus) s týmem
Taste Waste předkrm - vepřové kůže plněné paštičkou (Nautilus, Tábor)
Jelen sika s perníkovou omáčkou, pyré ze starého chleba, cibulové želé, pastinák (Nautilus, Tábor)
Krém z bílé kávy s tvarohem, Bon Pari drobenkou, malinovým vzduchem a kaviárem (Nautilus, Tábor)
Šéfkuchař Martin Svatek s gastronautským nestorem, panem Zemanem
Mr. Bean v Muzeu čokolády a marcipánu (Tábor)
Prohlídka expozice Muzea čokolády a marcipánu (Tábor)
Čokoládový Tábor
Stylová atmosféra v Bistrot de Papa
Manželé Decroix, majitelé Bistrot de Papa
Remi Decroix, šéfkuchař a spolumajitel Bistrot de Papa (Horní Dubenky)
Neodolatelné sladkosti i quiche (Bistrot de Papa, Horní Dubenky)
Kachní filé nadívané fíky, omáčka z třešňového piva a zapomenutá zelenina (Bistrot de Papa, Horní Dubenky)
Kameny a brambory neboli pocta drahé Vysočině (bramborový dezert v Bistrot de Papa)
Prohlídka mikulovské synagogy s dr. Železným
Dr. Železný uvádí gastronauty do historie mikulovské židovské komunity
Návštěva židovského hřbitova (Mikulov)
Židovské náhrobky (Mikulov)
Symbolika židovských náhrobků (Mikulov)
Židovský hřbitov v Mikulově
Šábesový šoulet (Tanzberg)
Goldene Joich - sváteční židovská polévka (Tanzberg)
S výjimečným průvodcem po židovském Mikulově, dr. Železným, a kuchařkou Petrou, odbornicí na tradiční židovskou kuchyni (Tanzberg, Mikulov)
Unikátní tradiční židovská kuchyně v Tanzbergu (Mikulov)


 
K vašemu restaurantu vede labyrint. Jakmile objevíte správnou cestu – obvykle nehledáte další.
Anonym
Top
English