SKONČIL REKORDNÍ VIII. ROČNÍK

Galerie 2015 - MňamLoď Orient

Poznali jsme jídla tří asijských zemí z paluby nejmodernější pražské vyhlídkové lodi Grand Bohemia od Prague Boats. Ochutnali jsme a naučili se nové postupy od těch nejpovolanějších - autentických šéfkuchařů ze zemí jižní Asie. Indické street food "chaat" připravil šéfkuchař Mahavir Kanswal z restaurace V Zátiší. Do malajsijské kuchyně nyonya nás zasvětila Sofie Smith z The Sexy Curry Company. Thajskou kuchyni podával šéfkuchař "Mesy" z Občanské Plovárny. Na závěr valentýnského večera si účastníci vyzkoušeli, jak hudba ovlivňuje vnímání chutí. :)
 
2015 - MnamLod Orient   2015 - MnamLod Orient   2015 - MnamLod Orient   2015 - MnamLod Orient   2015 - MnamLod Orient
2015 - MnamLod Orient   2015 - MnamLod Orient   2015 - MnamLod Orient   2015 - MnamLod Orient   2015 - MnamLod Orient
2015 - MnamLod Orient   2015 - MnamLod Orient   2015 - MnamLod Orient   2015 - MnamLod Orient   2015 - MnamLod Orient
2015 - MnamLod Orient   2015 - MnamLod Orient   2015 - MnamLod Orient   2015 - MnamLod Orient   2015 - MnamLod Orient
2015 - MnamLod Orient   2015 - MnamLod Orient   2015 - MnamLod Orient   2015 - MnamLod Orient   2015 - MnamLod Orient
2015 - MnamLod Orient   2015 - MnamLod Orient   2015 - MnamLod Orient   2015 - MnamLod Orient   2015 - MnamLod Orient
2015 - MnamLod Orient   2015 - MnamLod Orient   2015 - MnamLod Orient   2015 - MnamLod Orient   2015 - MnamLod Orient
2015 - MnamLod Orient   2015 - MnamLod Orient   2015 - MnamLod Orient   2015 - MnamLod Orient   2015 - MnamLod Orient
2015 - MnamLod Orient   2015 - MnamLod Orient   2015 - MnamLod Orient   2015 - MnamLod Orient   2015 - MnamLod Orient
2015 - MnamLod Orient   2015 - MnamLod Orient            


 
Pít a potom pracovat a pracovat a potom pít – jaký to krásný život.
Romain Rolland
Top
English