NAVÝŠENÁ KAPACITA RESTAURACÍ A ZÁŽITKŮ!

Obsazenost restaurací


Pokud Vám systém nenabízí žádné datum, ale v tabulce vidíte ještě volná místa, tak se bohužel jedná o místa pro 1 osobu v různé dny a časy.
 
Restaurace Počet obsazených míst Počet volných míst Něco navíc/info
Agarden restaurant (Boseň) 77 270 • Amuse-bouche: Krůtí terinka s pralinkovou emulzí
Angus Steak House (Plzeň) 187 26 • Košíček z kynutého těsta plněný lesním ovocem s drobenkou a jemný mascarponový noček s mátou
Angusfarm (Nepomuk) 24 11 • Amuse-bouche: hrachová baba
• Dárek na cestu: produkt z naší farmy
Aquarium (Hradec Králové) 118 300 • K celému menu dezert zdarma
Aquarius Restaurant (Praha) 446 74  
Aria Hotel, CODA Restaurant (Praha) 488 37  
Atmosphere (Olomouc) 174 97 • Amuse-bouche
Augustine Restaurant (Praha) 1 167 0 • Amuse-bouche navíc ke každému tříchodovému menu  
• Speciálně vybraná vína jsou z vinarstvi "Pod Zamkem" Valtice         

Aureole Fusion Restaurant & Lounge (Praha) 961 8 • Taste Actual Waste "Barocco style"
Babiččina zahrada (Průhonice) 276 196 • Domácí chléb se škvarkovou pomazánkou
• Na rozloučenou pytlíček s domácími buchty a bylinkový čaj od naší Babičky z bylinkové zahrady
Beef bar (Praha) 295 118 Podávaná vína:
• Extra Brut Sparkling Humberto Canale (Method Champenoise Traditionelle)
• Tannat-Merlot Cisplatino Pisano
Bellevue (Praha) 1 476 24  
Best Western hotel Vista, Buena Vista (Ostrava) 443 203 • Každý pátek od 19:00 po dobu festivalu živý doprovod na piano.
• Každý host dostane amouse-bouche.
• Ke každému tříchodovému menu podáváme jako aperitiv desetileté portské.
• Ke každému tříchodovému menu poskytujeme slevu 40 % na ubytování.
• 14.2. Valentýn - večer živý doprovod na piano.

Bianco e Nero (Praha) 281 88 • Couvert (domácí chléb, bagetka, olivový olej, 4letý balsamikový ocet)
Bílá kráva (Praha) 599 0 • Každý chod doprovodí víno z jihu Francie vinařství Badet Clément: Assemblage Grenache blanc a Sauvignon blanc, Grenache Rosé, Grenache Noir.
Bistrot de Papa (Horní Dubenky) 170 99 • Bon appétit tout simplement
Black Horse (Liberec) 142 415 • A na závěr sladké překvapení z naší kavárny FRESH BREAK :-)
Blue Wagon (Praha) 226 62 • Amuse bouche - Marinovaný plátek hovězího v zázvoru a limetkové šťávě na lávovém kameni
Podávaná vína:
- předkrm (parfait) - Chardonnay, 2015, J. Šamšula, J. Morava
- hlavní chod (kachní prsa) - Cabernet Sauvignon, 2015, J. Šamšula, J. Morava
- dezert (čokoládová kostka) - Dezertní víno, J. Šamšula, 2015, J. Morava
Bonté (Pardubice) 251 244 • Amuse-bouche pro všechny hosty
• K dvou- a tříchodovému menu navíc dezert: Variace crème brûlée z černého piva, perníku a medoviny
Borgo Agnese (Brno) 304 247 • Amuse-bouche, košík domácího pečiva, uzené máslo
Café Amandine (Praha) 90 102 • Amuse-bouche: Lososová pěna na křupavém toustu s koprem, křepelčím vejcem a kaviárem
• Návštěvníkům GRF poskytneme jednorázovou slevu ve výši 10% na příští návštěvu
Chateau Mcely, Piano Nobile (Mcely) 759 276 • Espuma z karamelizované červené cibule s kozím sýrem
Chateau St. Havel (Praha) 229 180
Corinthia Hotel Prague, Rickshaw (Praha) 101 71 Podávané nápoje:
bílé víno - Veltlínské zelené (Morava)
červené víno - Zweigeltrebe (Morava)
Pivo Budvar
Cvilín hotel (Krnov) 180 378 • Hovězí carpaccio s rukolou a sýrem Gran Moravia
Dvůr Hoffmeister (Čičovice) 47 224 • degustace domácího pečiva
Ke každému chodu jsme pro vás se sommeliéry vinařství Mikrosvín Mikulov napárovali víno. Těšit se můžete na:
Veltlínské zelené 2015 a Ryzlink Vlašský 2015 z "Liščího vrchu" či na
Rulandské Modré 2012 z viniční trati "Za Cihelnou”. V nabídce nebude chybět ani Chardonnay 2015 v pozdním sběru z řady Flower line či polosladký Kerner 2015

El Cid, Bar de Tapas (Plzeň) 179 157 • Ke tříchodovému menu jako dárek navíc výběr francouzských a španělských sýrů s chutney nebo čokoládový fondán s vanilkovou omáčkou
El Emir (Praha) 267 361 • festivalovým návštěvníkům budeme poskytovat voucher na 20% jednorázovou slevu při příští návštěvě
Etnosvět (Praha) 82 60  
Forhaus wine & restaurant (Brno) 271 208
Four Seasons hotel, CottoCrudo (Praha) 862 102
Francouzská restaurace Art Nouveau (Praha) 2 039 237 • Amuse-bouche: Zauzená kachní prsa "Barbarie"
• Teplý mezichod: Zadělávané kachní žaludky nebo Dýňové rizoto
• Tipovací soutěž o voucher na koncert v Obecním domě: Moser menu pro 2 osoby v hodnotě 3.980,- Kč / Brunch pro 2 osoby  v hodnotě 2.190,- Kč / Business lunch pro 2 osoby v hodnotě 1.198,- Kč
Genius Loci (Žebrák) 127 14 • Naše menu bude již tradičně pětichodové včetně degustačních porcí vína pečlivě vybraných k jednotlivým chodům
Gourmet Restaurant, Villa Patriot (Mariánské Lázně) 36 340  
Grand Cru (Praha) 584 0 • Aperitiv: sklenka champagne Deutz Classic Brut, sklenka bílého a sklenka červeného vína z vinařství Castello Banfi. Toto velmi prestižní, avšak poměrně mladé vinařství (založeno bylo teprve v roce 1978) patří americko-italské rodině Mariani. Banfi je dnes jedním z nejvýznamnějších producentů v oblasti Montalcino a přes poměrně velký objem produkce si vždy zachovává vysoký standard kvality svých vín. To potvrzují také četná ocenění jak z domovské Itálie, tak ze světa – například The Winery of the Year 2004, udělené časopisem Wine Spectator
Horizont hotel (Pec pod Sněžkou) 12 168 • Couvert (čerstvé pečivo a domácí pomazánka)
• K celému menu káva zdarma
• Podáváme Ryzlink rýnský nebo Svatovavřinecké rosé nebo Dornfelder z Vinných sklepů Valtice
Imperial hotel Ostrava, La Brasserie (Ostrava) 237 57 • Před každým jídlem budeme podávat Amuse-bouche
Podávaná vína:
- Muškát Moravský 2016, perlivé víno – Vinařství Sedlák, Vinařská obec Velké Bílovice. Svěží, jemně perlivé víno, které Vás jistě zaujme.
- Svatovavřinecké 2015, výběr z hroznů – Vinařství Moravíno, Vinařská podoblast Mikulovská, vinařská obec Mikulov, trať pod Svatým kopečkem. Zajímavé a vyzrálé víno s nádechem ušlechtilého dřeva.
InterContinental hotel, Zlatá Praha (Praha) 625 0 Každý host obdrží amuse-bouche a kávu nebo čaj.
Podávaná vína:
• předkrm (losos) - Pinot Grigio, Friuli, San Simone. Itálie
• hlavní chod (líčka) - Cabernet Sauvignon Reserva, Rapel Valley, Casas del Bosque, Chile
• dezert (limetová pie) - Prosecco brut, Riondo, Veneto, Itálie
Jítrava Apartmán hotel (Jítrava) 104 306 • na úvod teplý čaj z bylin z naší louky
• amouse bouche: lehce uzené prsíčko z divoké kachny, salát z červené čočky
• na rozloučenou k tříchodovému menu taštička s výrobky naší farmy
• pro festivalové hosty sleva na ubytování ve výši 25%
King Solomon (Praha) 392 545 • Pro všechny hosty dezert navíc: Varenikes | karsh – pirohy, třešně, sirup z granátového jablka.
• Podávaná vína: bílé – Emerald Riesling, , červené – Village Carignan z populárních izraelských vinic.
• Podávaná voda: Star of Davidson, přírodní minerální voda z vlastní artéské studně.
• Pro alergiky: všechny pokrmy jsou vhodné pro klienty s intolerancí na laktózu, glutamát sodný a produkty z vepřového masa.
• Pokrmy splňují nejvyšší standard košer certifikace – glatt kosher, vaříme z regionálních surovin.
Kobe Fusion Restaurant Anděl (Praha) 252 177  
KOISHI fish & sushi (Brno) 454 8 • Amuse-bouche
• K hlavnímu chodu podáváme Chardonnay p.s. 2015, Regina Coeli, Vinařství Trpělka & Oulehla, Znojemsko; k dezertu Rulandské bílé Barborka 2015, v.z.h. Jindřich Kadrnka, Mikulovsko
Konfit (Brno) 206 153 • Amouse-bouche s domácím pečivem
• Dezert: Levandulová panna cotta s čerstvými ostružinami
Kristin Hrádek (Děčín) 92 144 • Amuse-bouche
• Při zakoupení tříchodové degustace poskytneme slevu na ubytování v našem hotelu Kristin Hádek ve výši 20% (pouze po dobu konání GRF)
La Bottega Gastronomica (Praha) 40 240 • Soutěž o kurz vaření! Autor nejhezčí fotky jídla z menu La Bottega Gastronomica vyhraje kurz dle svého výběru ve škole vaření Riccarda Lucqueho Laboratorio. Stačí fotku na instagramu opatřit hashtagem #labottega, #tapravaitalie a #grflabottega a označit na ní účet @la_bottega_bistro a pak už si jen držet palce a doufat ve výhru!
• Podávaná vína: Fattoria San Lorenzo, Il Casolare Bianco 2015; Fattoria San Lorenzo, Il Casolare Rosso 2015
La Bottega Linka (Praha) 65 140 • Soutěž o kurz vaření! Autor nejhezčí fotky jídla z GRF menu La Bottega Linka vyhraje kurz dle svého výběru ve škole vaření Riccarda Lucqueho Laboratorio. Stačí fotku na instagramu opatřit hashtagem #labottega, #tapravaitalie a #grflabottega a označit na ní účet @la_bottega_bistro a pak už si jen držet palce a doufat ve výhru!
• Podávaná vína: Fattoria San Lorenzo, Il Casolare Bianco 2015; Fattoria San Lorenzo, Il Casolare Rosso 2015
La Bottega Tusarova (Praha) 102 216 • Soutěž o kurz vaření! Autor nejhezčí fotky jídla z menu La Bottega Tusarova vyhraje kurz dle svého výběru ve škole vaření Riccarda Lucqueho Laboratorio. Stačí fotku na instagramu opatřit hashtagem #labottega, #tapravaitalie a #grflabottega a označit na ní účet @la_bottega_bistro a pak už si jen držet palce a doufat ve výhru!
• Podávaná vína: Fattoria San Lorenzo, Il Casolare Bianco 2015; Fattoria San Lorenzo, Il Casolare Rosso 2015
La Bouchée (Brno) 302 293 • Ke každé rezervaci věnujeme poukaz na 15% SLEVU při příští návštěvě La Bouchée.
• V La Bouchée se dlouhodobě věnujeme vyhledávání té nejkvalitnější a nejzajímavější produkce z moravských i zahraničních vinic. Naši číšníci vám proto nabídnou k menu snoubené špičkové víno – vyzkoušejte si práci sommeliera a objevujte, jak harmonizuje a mění chuť s daným pokrmem.
Le Grill, The Grand Mark Hotel (Praha) 1 419 376 • K večernímu menu amuse-bouche
• Jako pozornost ke každému menu dezert zdarma: The Grand Mark Cake-dezert: Korpus z červené řepy / čokoládová ganáž s příchutí rybízu / malinová omáčka / chips z červené řepy
Vinný doprovod:
Bílé víno: Cuvée Kambrium 2013
Červené víno: Rouge 2013
Vína z Dobré Vinice od autentisty Petra Nejedlíka
• Všichni hosté, kteří si zakoupí naše festivalové menu, budou zařazeni do slosování o jednu noc se snídaní pro dvě osoby v prezidentském apartmá The Grand Mark Hotelu v hodnotě 5 000 €.
Marriott hotel, Midtown Grill (Praha) 2 303 198 • Uvitací drink bude pocházet z našeho Bourbon baru, který byl pod vedením Tomáše Toky zvolen nejlepším hotelovým barem v české republice
• Pro všechny hosty s tříchodovým menu je jako dárek připravený amuse-bouche: pečené telecí s dýní a ovocem a dezert s kávou (čokoládový dort se třemi druhy čokolády s konfitovaným ovocem)
• Zároveň budou zařazeni do slosování o jednu noc se snídaní v prezidentském apartmá Hotelu Marriott s přístupem do VIP clubu v ceně 25 000 Kč.
• Nabízená vína: Bílé - Chardonay, červené – Zweigeltrebe. Obojí vyrobena exluzivně ve šlechtitelské stanici vinařské, Velké Pavlovice
Medité (Mariánské Lázně) 52 80 • Dezert: Crema catalana (Španělský předchůdce crème brûlée)
Mercure Ostrava Center, Janak restaurant & bar (Ostrava) 147 107 • Amuse-bouche
Mezi domky (Buštěhrad) 26 266
Miura hotel (Čeladná) 324 87 • Amuse bouche: Salát z jehněčího jazyku, černý kořen, omáčka ravigote
 
Miyabi (Praha) 320 74 • Amuse-bouche v Kjótského stylu!
Mimořádná nabídka na FESTIVALOVÉ PONDĚLÍ 20.ÚNORA  od 18.00 a od 20.00 h:
Celým večerem vás v duchu japonského baroka provede zakladatelka a majitelka restaurace Miyabi Darja Kawasumi. Pro vaši zábavu vám přiblíží zajímavý obraz Japonska a doplní tak zážitek s autentického japonského jídla.
Podávané nápoje v rámci degustace:
JAPONSKÉ RÝŽOVÉ VÍNO SAKE – 0,125 L
JAPONSKÉ PIVO SAPPORO 0,33 LÁHEV


Mlýnec (Praha) 653 0 • Amuse-bouche
• „Předdezert“ - pozornost cukráře
• Bílé víno: Reserve de l'Aube: Grenache Blanc – Roussanne - Viognier, Pére Anselme 2014
• Červené víno: Reserve de l'Aube: Syrah – Merlot, Pére Anselme 2015
Myslivna penzion (Velký Újezd) 95 200 • V případě objednání celého meny dezert zdarma - domácí tažený štrůdl.
• V případě objednání celého meny ubytování pro dvě osoby za 550 Kč
Na Hradbách (Ostrava) 66 64 • Amuse-bouche: Smažené dršťky s česnekem
K jídlům podáváme tato vína:
Rulandské bílé, 2015, Mikrosvín Mikulov, Mikulov
Primitivo, 2014, Luccarelli, Puglia

Na Krásné vyhlídce (Praha) 96 184
Na Pekárně (Velké Bílovice) 28 538 • Amuse-bouche
Nautilus hotel, Goldie (Tábor) 171 203 Podávaná vína:
• víno k chodu A) - Enotrion cuvée 2013, Vinařství Kraus, Mělník
• víno k chodu B) - Bokovka 2009, Vína Marcinčák, Mikulov
• víno k chodu C) - Savignon Blanc 2015, Lahofer, Znojmo.

• Přípitek: horký nápoj z levandule
• Překvapení z kuchyně
• Nabídka ubytování v Hotelu Nautilus v rámci GRF: 1 x DBL Comfort, cena 2.000 Kč pro 2 osoby.
Nika-Atrium (Jihlava) 83 347
Občanská plovárna (Praha) 178 695 • Bílé suché víno z odrůdy Chardonnay původem ze severoitalské oblasti Veneto - Villa dei Narcisi
• Červené suché víno odrůdy Merlot původem ze severoitalské oblasti Veneto - Villa dei Narcisi.
 
*) V případě základní jednochodové ochutnávky "A" podáváme polévku s jasmínovou rýží.
Oliva by Amandine (Praha) 120 222 • Amuse-bouche: Tuňákový tataráček s mangem a koriandrem
• Návštěvníkům GRF poskytneme jednorázovou slevu ve výši 10% na příští návštěvu
Ostrov hotel (Tisá) 55 336 • Amuse-bouche: škvarková pomazánka z přeštického vepře z Biofarmy Rašovice, škvarky z přeštíka s chlebem z žitného kvásku.
• K menu budeme rozlévat po skleničce toskánské 100% Sangiovese Nappolaio ročníku 2011 z Fatoria Pogni a moselský riesling Monopol, ročník 2014 z vinařství Reichsgraff von Kesselstatt.
• Pro hosty, kteří si zakoupí tříchodové menu, 20% sleva na ubytování.
Panorama (Velké Meziříčí) 53 112 • Amuse-bouche
Passage, Wine & Dine (Praha) 162 123 • Nabídka pro všechny hosty naší restaurace v rámci GRF - sleva na všechna vína v naší vinotéce ve výši 25%
 
Nabízená vína:
• Bílé víno - Côtes du Rhône blanc 2014, Domaine de la Présidente
• Červené víno - Côtes du Rhône rouge 2014, Domaine de la Présidente
Pata Negra (Ostrava) 132 57 • Amuse-bouche: Ručně krájené plátky španělské šunky serrano gran reserva
Festivalová vína:
• Biodynamické Verdejo 2015 z kraje dona Quijota, je svěží jako čerstvě převlečená peřina.
• Bio Falcata 2015 z Valencie, má říz jako meč iberských bojovníků a proto se tak jmenuje.
Pot-au-feu (Praha) 594 68
Prolog bar (Praha) 395 253 • K menu budeme servírovat 0,1 Cava Extra Brut Imperial 2010, Villa Conchi, D.O.Penedes, Španělsko a 0,15 Malbec Reserva 2013, Las Moras San Juan, Cuyo, Argentina, nebo jeden z 21 signature koktejlů
Quisisana Palace (Karlovy Vary) 208 74 • Amuse-bouche
Red Pif (Praha) 190 118  
Ristorante Piazza (Brno) 331 116 • K tříchodové degustaci budeme podávat:
- Amuse-bouche
- Ravioli plněné konfitovanou kachnou, máslová emulze, šalvěj a pecorino

• Podávané víno:
Předkrm – Sylvánské zelené 2014, kabinetní víno, Vinařství Patria Kobylí, suché
Hlavní chod - Frankovka 2014, pozdní sběr, barrique, Vinařství Moravíno, Valtice, Pod Sv.kopečkem, suché
Rynk (Brno) 154 250 • Ke kompletnímu menu Rakytníková limonáda ZDARMA
Sepetná hotel, Valašská koliba (Ostravice) 84 156 • V případě, že si k aspoň dvouchodovému menu objednáte ubytování, máte slevu 15% na ubytování!!
Spices Restaurant and Bar (Praha) 1 674 58 Tříchodové degustační menu zahrnuje:
• originální koktejl servírovaný k předkrmům
• sklenku vynikajícího červeného nebo bílého vína ke hlavním chodům
Tanzberg Boutique Hotel, Marcel Ihnačák Restaurant (Mikulov) 10 80
Terasa U Zlaté studně (Praha) 749 0 • Amuse-bouche
• Vstup na zimní terasu s výhledem na pražské věže
Tiburón (Pardubice) 74 548
Tusculum (Karlovy Vary) 164 310 • Amuse-bouche
• Párování s víny či domácími limonádami.
U Emy Destinnové (Praha) 457 577 Amuse-bouche
• Malý dárek od majitele s sebou
• Od pondělí do čtvrtka živá piano hudba 19 - 22 hod.
• Pokud hosté přijdou od pondělí do pátku na oběd ve 12 hodin na tříchodové menu, dostanou jako dárek zdarma oreo crème brûlée
• Slosování na lekci vaření a míchání na konci festivalu v případě objednání tříchodového menu / 5 vítězů (možnost přivést jednoho partnera s sebou); registrace na webu nutná
U Labutě (Přerov) 238 411 • Při objednávce 3chodové degustace bude servírován navíc 4 chod: Květákové cappuccino, domácí uzený losos, kysaná smetana + všechny chody párované s vínem
U Majáku (Plzeň) 43 250
U Sapíků penzion (Mnichovice) 139 168 • Pozornost šéfkuchaře: Pěna z husích jater s karamelovou meruňkou
U Štěpána (Petrovice u Sušice) 54 583 • Jablečný koláč s kysanou smetanou a skořicovou drobenkou
U Tiskárny (Opava) 118 543
UNO Zlín (Zlín) 67 142
V Zátiší (Praha) 825 238  
Valdštejn (Liberec) 73 150 • Dezert při objednání celého 3-chodového menu v podobě čerstvě upečeného moučníku, vyrobeného dezertu či domácí zmrzlinový sorbet. Každý den čerstvá a nová nabídka
Valoria (Brno) 694 55 • Pokud si host objedná tříchodovou degustaci, obdrží degustaci pětichodovou:
- Uzeného lososa z naší udírny s citrónovým konfitem a créme fraiche
- Zauzená kachní prsa se sladkými hřiby a vinaigrette z povidel
- Cappuccino z pečených žlutých paprik s tygří krevetou a emulzí z mandarinek a chilli
- Kančí svíčková s čokoládovou dem-glace a zeleninová ratatouille
- Čokoládový mousse se sorbetem z červené řepy a čokoládovou hlínou
Větruše (Ústí nad Labem) 126 52 • Amuse-bouche: Zauzené máslo s mořskou solí a domácí rustikální bagetkou
Villa Richter (Praha) 962 29 • Amuse-bouche
Villa St. Tropez (Praha) 11 235


 
Až budou obsluhovat roboti, bude vhodné je na chvíli vypnout.
Anonym
Top
English