Profil uživatele
avatar

Mirek7

Food Guru

Oblíbenost uživatele
  4
Oblíbenost komentářů
205
32
Počet komentářů 382
Ohodnocené restaurace 15
Účast na gastroakcích 17

Ohodnocené restaurace

Počet hodnocených restaurací v ročníku GR2017: 15

Moje nejoblíbenější

Restaurace: Goldie-Nautilus Tábor

Kuchař: Svatek

Moje komentáře

> 18.02.2017 - Lokál Pod Divadlem: Smažák na úrovni...
Smažák na úrovni slušnější jídelny za 160,-Kč je docela nářez.....
> 16.02.2017 - Bellevue: Skvělá fotka výborného...
Skvělá fotka výborného vína. To je bílé, že?
> 16.02.2017 - Chateau St. Havel: Chladné telecí i obsluha...
Chladné telecí i obsluha - to je hezky napsáno.
> 11.02.2017 - V Zátiší: Excelentní polévka,...
Excelentní polévka, podprůměrný dezert.
> 09.02.2017 - Best Western hotel Vista, Buena Vista: Vážený pane manažere....
Vážený pane manažere. Je to sice věc názoru, ale mně se Vaše reakce nelíbí. Pokud by každý manažer restaurace reagoval na komentáře hostů, tak už na ty komentáře samotné moc místa nezbude a za dva dny je "Maurer" zcela zahlcen. Což napsat jednou provždy: "Všem našim spokojeným hostům letos děkujeme"?
> 07.02.2017 - U Lípy restaurant: Tak tady se zastavil čas...
Tak tady se zastavil čas ........ a to po všech stránkách. Před 30ti lety to mohla být bomba. Jídlo je jak z minulého století. Sladká šlehačka na svíčkové je prý v pořádku a "Děláme to tak už třicet let" tvrdí majitel, ale já prostě sladkou šlehačku na jakémkoliv mase nemusím.
> 05.02.2017 - Občanská plovárna: Ha ha ha - musím se zastat...
Ha ha ha - musím se zastat obsluhy. Já také rozeznám červené víno od bílého ...................
> 05.02.2017 - Horizont hotel: Hezký komentář.
Hezký komentář.
> 03.02.2017 - Four Seasons hotel, CottoCrudo: GRF - excelentní po všech...
GRF - excelentní po všech stránkách. Jen malá výtka: během degustace v délce 1,5 hodiny se u nás vystřídalo 6 obsluhujících + "uvaděčka" - to mi přijde nedobré.
> 01.02.2017 - Gastronom Mediterranean restaurant: Lokálem se nese vánoční...
Lokálem se nese vánoční píseň TICHÁ NOC a teplota v restauraci písni téměř odpovídá. Celkově žádný zážitek hodný zapamatování.
> 30.01.2017 - U Bezuchů: Židle v hospodě už něco...
Židle v hospodě už něco pamatují, interiér tak pro partu ožralých nimrodů, teplá cola z plechovky, polední máslový sekaný řízek pobledlého charakteru tone v mastné louži a servírčiny potetované ruce jsou už jen "třešničkou". Do Maurera ani jako pivnice!
> 29.01.2017 - Miura hotel: Hezké fotky, ale do...
Hezké fotky, ale do rodinného alba.
> 29.01.2017 - Pupp Grandhotel, Grandrestaurant: No jo, ona i cesta na WC je...
No jo, ona i cesta na WC je taková malá bojovka.
> 26.01.2017 - Pepř a Sůl: P.S.: Dvě hodiny po...
P.S.: Dvě hodiny po obědě nás všechny dostihl průjem. Pane kuchaři, děkujeme za pročištění našich zažívacích ústrojí!
> 26.01.2017 - Pepř a Sůl: Zcela tuctová restaurace...
Zcela tuctová restaurace nás ničím nezaujala - snad jen tím, že polední špagety carbonara tonuly v omastku.
> 25.01.2017 - Ábelův mlýn: Ten jídelní lístek v...
Ten jídelní lístek v umolousaných plastových deskách mě "dojal", stejně jako vás.
> 21.01.2017 - Dvůr Hoffmeister: GRF: každý pokrm je...
GRF: každý pokrm je vyvážený harmonický celek, ale přitom s jasně čitelnými ingrediencemi = velká lahoda.
> 16.01.2017 - Galerie Kladno: Největší devizou této...
Největší devizou této restaurace je výhled i čistý interiér. Ostatní slušné.
> 13.01.2017 - Kastrol: Na polední hotovku jídlo...
Na polední hotovku jídlo velmi slušné - chutí i velikostí porcí. Potěší obsluha šéfkuchařem; jen tomu velmi střídmému interiéru nějak na chuť přijít nemůžu.
> 12.01.2017 - U Koruny: Ceny šly nahoru, jídlo se...
Ceny šly nahoru, jídlo se oproti posledním propadům mírně zlepšilo.
> 09.01.2017 - Nautilus hotel, Goldie: Liškový krém pana Svatka...
Liškový krém pana Svatka z Nautilu je pro mě nepřekonatelný.
> 01.01.2017 - Smíchovský pavilon: Interiér stylově plně...
Interiér stylově plně odpovídající názvu podniku - ale jeden bod strhávám za průvan a zimu. Nefiltrovaná dvanáctka i obsluha slušná, ale malérem je jídlo: gulášek z divočáka je notně oschlý a nepříliš chutný; holandský řízek (polední hotovka) je zase trochu přesolen a konzistencí je to spíše taková fašírka.
> 01.01.2017 - Pupp Grandhotel, Grandrestaurant: Jít na oběd, když...
Jít na oběd, když nemáte hlad, je pěkná blbost - řešíme to dělenými porcemi. Hodnocení: 1/1/1.
> 01.01.2017 - Promenáda: Excelentní - 3x za jedna....
Excelentní - 3x za jedna. A číšníci běhají tak, že je občas vidíme rozmazaně. Ale trochu se děsíme připravované rekonstrukce - interiér se nám totiž moc líbí. Je stylový, čistý, sladěný, s klenutými stropy, lampami, židlemi, prostě paráda. Snad tam, proboha, nevtrhne nějaké moderna?!