Profil uživatele
avatar

Mirek7

Food Guru

Oblíbenost uživatele
  4
Oblíbenost komentářů
226
32
Počet komentářů 425
Ohodnocené restaurace 50
Účast na gastroakcích 21

Ohodnocené restaurace

Počet hodnocených restaurací v ročníku GR2017: 50

Moje nejoblíbenější

Restaurace: Goldie-Nautilus Tábor

Kuchař: Svatek

Moje komentáře

> 23.08.2017 - Bellevue: Koncert pro bříška i...
Koncert pro bříška i oči, jedno překvapení za druhým. Velmi silný zážitek. Děkujeme.
> 20.08.2017 - Grand Moravia: NENAVŠTĚVOVAT - tato...
NENAVŠTĚVOVAT - tato restaurace prakticky neexistuje! Otevřená je jen ráno na snídaně pro hotelové hosty. Dvakrát jsme se tady marně pokoušeli naobědvat.....
> 20.08.2017 - Kavala: Chybička - tenhle...
Chybička - tenhle komentář měl být ke komentáři pana Heřmánka - Smíchovský pavilon.
> 20.08.2017 - Nautilus hotel, Goldie: No jo - lišková polévka...
No jo - lišková polévka je zážitek.
> 20.08.2017 - U Reinerů: K REINERŮM jsme chodili...
K REINERŮM jsme chodili před 30 lety o prázdninách a byli jsme nadmíru spokojeni jak s jídlem, tak s pivem. Další návštěvy jsme absolvovali asi před 10ti lety (do Písku to máme 100 kilometrů) a opět spokojenost. Supergastronomický zážitek to není, ale poctivá česká kuchyně ano. Jsem rád, že to platí stále.
> 10.08.2017 - Promenáda: Naprostý souhlas.
Naprostý souhlas.
> 10.08.2017 - Kavala: Jo, cítím to také tak,...
Jo, cítím to také tak, ale ten kopec, ten kopec............
> 07.08.2017 - Malostranská beseda: Horký letní večer - tak...
Horký letní večer - tak jdeme do sklepa na pivko. To je jako vždy skvělé a kolínko s křupavou kůžičkou to jen podtrhuje. Vždy tady bylo narváno - a teď je skoro prázdno, prý kvůli zákazu kouření. Já jsem nekuřák, ale tady dobře funguje vzduchotechnika a nikdy nám po návratu domů oděvy nesmrděly. Jak souhlasím s EET, tak nesouhlasím se zákazem kouření. Přemýšlím (vážení zákonodárci), kde jsou ty maminky s dětmi, které se podle vás po zákazu kouření budou do hospod hrnout?
> 07.08.2017 - U Koruny: Měl jsem tady rád černé...
Měl jsem tady rád černé vejce s hustou sójovou omáčkou - místo ní teď byla taková hnědá voda. Že by se šetřilo?
> 18.07.2017 - Pot-au-feu: Jídlo i obsluha bez...
Jídlo i obsluha bez chybičky, ale ten depresivní interiér nám do oka nepadl.
> 12.07.2017 - Lokál U Bílé kuželky: Správně - pod pivo...
Správně - pod pivo zásadně rakvičku se šlehačkou nebo větrník!
> 09.07.2017 - U Johana penzion: Takhle mizerné koleno jsme...
Takhle mizerné koleno jsme tu ještě neměli. Kuchař ho určitě dobře namarinoval a ugriloval. Ale pak ho uložil nateplo na jeden či dva dny (co kdyby přišlo víc lidí?). Maso je tak udělané takřka do bezvědomí, a místo křupavé kůže je to rozblemclá nevábná hmota. Pane kuchaři, co takhle více péče o jídlo a o natěšené hosty, kteří kvůli Vašemu kolenu přijíždějí i 300 kilometrů?
> 09.07.2017 - Koliba U Černého medvěda: Interiér netřeba hodnotit...
Interiér netřeba hodnotit - je to valašská stylovka, obsluha je solidní. Vyzdvihl bych skvělé jehněčí kotletky na dřevěném uhlí - to byla lahoda.
> 09.07.2017 - Augustiniánský dům, Symfonie: Číšník se jmenoval...
Číšník se jmenoval Tomáš a bylo to dne 7.7. - to je informace pro majitele podniku.
> 09.07.2017 - Augustiniánský dům, Symfonie: Vzorový příklad, jak...
Vzorový příklad, jak dokáže číšník totálně zkazit dojem: 1) Z pěti jídel jsme si nevybrali a tak se ptáme číšníka, zda mají ještě nějakou denní nabídku. Netaktní odpověď zní: "Svíčkovou, ani jiné omáčky u nás nečekejte". Přeloženo: "Vypadněte, tato restaurace je pro nóbl hosty". 2) Následujete nepříjemná debata ohledně prvního dnes čepovaného piva. 3) O rybí příbor k rybě si musím říct. To jako má být obsluha v restauraci na 20. místě u Maurera?
> 04.07.2017 - 500 Restaurant: No musím se přiznat, že...
No musím se přiznat, že Vašim komentářům vůbec nerozumím.
> 17.06.2017 - Pagana: Pane Boddie - závidím...
Pane Boddie - závidím vám velikost vašeho žaludku. Já měl co dělat, abych špagety flambované v parmazánovém kole zdolal - a vy si to dáte jako předkrm.
> 15.06.2017 - Lokál U Bílé kuželky: Výborné pivko, dobré...
Výborné pivko, dobré podpivní jídlo, a sledovat průhledem do kuchyně tanec kuchařů je hezký zážitek.
> 11.06.2017 - InterContinental hotel, Zlatá Praha: Nedělní brunch: skvělý...
Nedělní brunch: skvělý zážitek, kterému samozřejmě vévodí úžasný výhled na sto pražských věží. Jakožto šťoural hledám nějakou chybičku, hledám, hledám a nenacházím. Tak snad jen drobnost: když nenaučíte učnice používat slůvka "děkuji" nebo "prosím", tak z nich nebudou nikdy dobré servírky.
> 08.06.2017 - Oliva by Amandine: Na 86.místo vcelku...
Na 86.místo vcelku zklamání. V prakticky prázdné restauraci překřikujeme hlasitou hudbu - musíme požádat o ztlumení. Jídlo (polední) chuťově není špatné, ale na talíři je umístěno bez jakékoliv invence (moje manželka umí soté s rýží naservírovat mnohem zajímavěji).
> 08.06.2017 - Domov: Jen polední plzeňský...
Jen polední plzeňský guláš se špekovými knedlíky - moc chutné to tedy nebylo.
> 07.06.2017 - Port hotel: Po roce skoro přes...
Po roce skoro přes kopírák: trojdenní pobyt v hotelu Port. Jídlo průměrné, interiér restaurace lehce nadprůměrný. Není to pro labužníky, ale pro firemní akce. Největším problémem je obsluha: třetina je dost dobrá, třetina průměrná. Ale ta třetí třetina: jako němí přináší jídla a pití a stejně tak beze slova odnáší. No a aby ve čtyřhvězdičkovém hotelu číšník nevěděl, co znamená překřížený příbor na poloprázdném talíři? Pane řediteli, slůvka "děkuji", "prosím" nejsou žádný finanční výdaj navíc!
> 31.05.2017 - Pagana: Pan Boddie měl pravdu -...
Pan Boddie měl pravdu - flambované špagety v parmazánovém kole byly hezké jak při přípravě, tak v bříšku. Prostředí i obsluha - vše velmi příjemné.
> 26.05.2017 - Radisson Blu Alcron hotel, Alcron: Absolutorium. Personál...
Absolutorium. Personál super, uvolněný, ale né vlezlý. Marně (jakožto šťoural) hledám nějakou chybičku, takže snad jen: v každém pokrmu je možná příliš mnoho ingrediencí (které se na druhou stranu zase nepřebíjejí). A pozornost k životnímu výročí pak velmi příjemně překvapí!
> 13.05.2017 - Malostranská beseda: Po dobrém jídle na dobré...
Po dobrém jídle na dobré pivo. Stále jsem fascinován tím, jak narvanou hospodu stíhá jeden výčepák a jedna servírka - a v absolutním klidu a pohodě. Výčepák jako jeden z mála používá na mytí sklenic houbičku a na jeden zátah točí skvělé pivo.
> 13.05.2017 - Terasa U Zlaté studně: Oči můžeme nechat na...
Oči můžeme nechat na překrásném výhledu na stověžatou matičku i na jídlo na talířích. Je to zážitek! Ale jako puntičkář mám tři nepříliš podstatné připomínky: 1) Obsluha je špičková, ale o hosta by se měl starat jeden číšník a ne čtyři. 2) "Nařízené" spropitné 7%. Byl jsem velmi spokojen a chtěl jsem dát víc, ale rozkaz je rozkaz (nesnáším rozkazy). 3) Na webovkách je v menu a la carte 6 pravopisných chyb - to by se druhé nejlepší restauraci v ČR stát nemělo.
> 04.05.2017 - Incognito: Ano, Petr Nárožný...
Ano, Petr Nárožný ironicky děkoval tchýni za oběd: "Děkuji maminko, jídlo bylo dobré, takové teplé".
> 03.05.2017 - Baroque: Velké zklamání....
Velké zklamání. Servírky čarují s pivem v duchu oblíbené výmluvy "Ono nám to dneska nějak pění", ba i rukou pěnu ze sklenice shodí. Akce KVĚTINY NA TALÍŘI se lépe čte než jí; potěcha bříšek ani očí se nekoná. Např. "Filátko ze pstruha, hráškové pyré s maceškami..." Filátko je sice bez kostiček, ale také bez chuti a macešky jsou dva ovadlé miniokvětní lístky; pampeliškový sorbet je na talíř plácnutý. Větší místnost restaurace nám připomíná spíš renovovanou tělocvičnu.
> 28.04.2017 - Atmosféra: Polední hotovky slušné,...
Polední hotovky slušné, porce obrovské, obsluha malinko zmatená.
> 28.04.2017 - Incognito: Čtyři světla na stropě...
Čtyři světla na stropě - každé jinak svítí (jedno z nich tedy pro jistotu vůbec) - to jen takový detail k interiéru. K obědu: jídlo bylo celkem dobré (takové teplé); obědvající místní se tu rychle točí.
> 22.04.2017 - Klášterní šenk: Né že by mě to sem...
Né že by mě to sem nějak táhlo, ale oblast Petřiny - Ruzyně - Břevnov nějak v "Maurerovi" podniky neoplývá. Asi mírná obměna číšnictva = mírné zlepšení obsluhy (tolik i mnou kritizované). Jídlo slušné, prostředí venkovsky stylové.
> 15.04.2017 - Větruše: Sobotní oběd: personál...
Sobotní oběd: personál jen tak tak stíhá; ale stíhá. Pokrmy (včetně velikonočních) jsou chutné a svíčková seuverénně vede! Nelze nedát si ji. Jidáše obalené ve skořicovém cukru a ve vanilkové omáčce - a už se ztěžka valíme od stolu.
> 15.04.2017 - Na Stodolci: Pstruh o velikosti menší...
Pstruh o velikosti menší velryby je vcelku právem servírkou označen jako MOBY DICK; také velikosti ostatních porcí jsou více než dostačující. Máme velikonoce, takže kůzlečí roláda i kuřátko v angreštové omáčce (jedli jste to někdy?) - lahoda. Nejsem na sladké, ale rebarborový koláč to skvěle završil. Nebýt rozmazlených ječících dětiček (pod tolerantním dohledem esemeskujících rodičů) a neposlušných psů (taktéž pod tolerantním dohledem jejich páníčků), tak by to bylo skvělé.
> 15.04.2017 - U Bansethů: Echt hospoda ku poctě...
Echt hospoda ku poctě Jaroslava Haška. Pivo hodně dobré, kachnička jde od kosti a kůžička křupe - jen ty umaštěné lokše mně osobně nějak nejedou, ale chápu, že je to zdejší kolorit, stejně jako naoko "neurvalý" číšník.
> 13.04.2017 - Atmosphere: Já jsem tady byl hodně...
Já jsem tady byl hodně pozitivně překvapen, když jsem vcházel s tím, že "gastronomický zážitek v obchoďáku?" - a on se ten gastro zážitek konal!
> 10.04.2017 - Chateau Mcely, Piano Nobile: Absolutorium: 3x za jedna =...
Absolutorium: 3x za jedna = 4. místo je určitě v pořádku, nenašli jsme jedinou chybičku.
> 05.04.2017 - Obecní dům, Kavárna: Bohužel musím souhlasit s...
Bohužel musím souhlasit s Boddiem. Jídla jsou naprosto bez nápadu (guláš, svíčková, řízek.....). Tady to není o gastronomickém zážitku, to je podnik pro cizince, kteří se jednou za život zastaví na guláš a dort za 120 korun. Z hlediska majitele je kavárna, plná cizinců (krásná secesní) v pořádku a závidím mu jeho zisky, ale do Maurera to fakt není. A šokovalo nás chování "němého" číšnického dorostu, který nám beze slova pokládá nápoje na stůl. To je nikdo neučí, jak obsluhovat hosta?
> 05.04.2017 - La Casa Argentina: Chachacha - zajděte si do...
Chachacha - zajděte si do CODA na rib eye steak - to si teprve požvýkáte (viz můj komentář)!
> 03.04.2017 - Aria Hotel, CODA Restaurant: Letos jsem se rozhodl...
Letos jsem se rozhodl poprvé zamířit do nejvyšších pater české gastronomie a začal jsem restaurací CODA (5.místo), natěšený na bombastický zážitek. Obsluha: nemám nic proti obsluhujícím cizincům. Pokud ale slovenská servírka umí anglicky, mohla by možná umět (v restauraci této úrovně) i česky. Jakožto starší generace, odkojená ještě slovenskými televizními pondělky, jí celkem rozumím (a kdyby nekuňkala, bylo by ještě lépe), ale mladí Češi?
> 03.04.2017 - Aria Hotel, CODA Restaurant: A co to jako je povinné...
A co to jako je povinné dýško 7%? Prý kvůli tomu, aby se spropitné mohlo rovným dílem dělit mezi servis a kuchyni. Takže kdybych dal sám od sebe třeba spropitné 10%, tak obsluha okrade kuchyni a ponechá si to? Ale prý se to osvědčilo - tak u mě tedy rozhodně ne; už jen kvůli tomu sem nikdy nepůjdu. Jídlo: říkám si, že guláš za 595,- je docela dost peněz a tak si dávám Rib Eye steak (za 725,-Kč; ten si doma neudělám, budiž) a těším se na lahodu ze stařeného masa - ale obrovské zklamání.
> 03.04.2017 - Aria Hotel, CODA Restaurant: Šlachy v mase nejdou...
Šlachy v mase nejdou vůbec ukrojit, každé sousto musím asi 30x žvýkat a poté prakticky vcelku spolknout. Manželka se mi směje, když má panenku snědenou a já jsem tak ve třetině konzumace. Prostě poměr cena versus poskytnuté blaho to tedy není. A aby se u nás v prázdné restauraci vystřídali tři obsluhující, to fakt neodpovídá prezentované úrovni podniku.
> 03.04.2017 - Malostranská beseda: Tentokrát jen na pivečko...
Tentokrát jen na pivečko (večer v sobotu 1.4.), a to je opět sakra lahodné. S velkým potěšením sleduji výčepního, jak tam sází jednu hladinku za druhou, až mi žena vyčítá, že takhle zamilovaně nekoukám na ní. Plnou hospodu zvládá v klidu, s bravurou a úsměvem jedna servírka (jinde nestíhají v menším podniku tři děvy).
> 29.03.2017 - Klášterní šenk: No jo, tenhle podnik by...
No jo, tenhle podnik by celkem šel, ale ta obsluha........
> 28.03.2017 - Columna: Polední hotovky jsou...
Polední hotovky jsou vychucené a i z "chodby" jde udělat docela hezká restaurace. Ovšem na večeři bych sem za zážitkem nešel. A plzeňské je vyloženě hnusné.
> 25.03.2017 - Potrefená husa Na Verandách: Podpivní jídla (klobása,...
Podpivní jídla (klobása, karbanátky) jsou sakra dobrá, takže pivko po nich slastně stéká.
> 23.03.2017 - Café Buddha: Jídlo bylo dost dobré - a...
Jídlo bylo dost dobré - a to je vše pozitivního, protože: 1) Servírka nám cpe jídelníčky, zatímco my ještě stojíme v zimnících. 2) Interiér je spíše takový bufet, než restaurace; židle kdovíodkud posbírané. 3) Hostem je i roztomiloučký pejsánek (psy v restauraci nesnáším), se kterým se číšník, který nosí jídla, mazlí a pusinkuje. 4) Když se mi ten roztomiloučký psíček za veselého údivu majitelky vyčůrá pod nohy, jsem rád, že jsem dojedl, urychleně platím a odcházím.
> 17.03.2017 - Masala Royale: Velká spokojenost - jen...
Velká spokojenost - jen ten interiér nám nějak do oka nepadl.
> 16.03.2017 - Ambiente – Pasta Fresca: No jo, mistr tesař o tom...
No jo, mistr tesař o tom ví. Pospíchal jsem a hned jak jsem to odklikl, tak jsem se chytil za hlavu..... Omluvám se, pane Boddie, Vašemu oku.
> 15.03.2017 - Ambiente – Pasta Fresca: Těstoviny nás uchvátili,...
Těstoviny nás uchvátili, méně pak obsluha (číšníci sice kmitali, ale obsluhoval nás pokaždé jiný, který běžel okolo); interiér nám také do oka nepadl.
> 12.03.2017 - Pavillon: Je to perfektní. Nad...
Je to perfektní. Nad trojjedničku vystoupal arašídový créme brulée se slaninovou zmrzlinou. A tak pro pobavení snad jen stůl vedle: slečna si pochutnává na svíčkové s knedlíkem - ovšem nasucho, neboť omáčku ponechává v konvičce. Zato její partner zjišťuje, že jeho biftek je asi sušší a tak si ho tou svíčkovou omáčkou přelévá. A aby neměl hled, tak si od slečny vezme karlovarský knedlík a tím se k bifteku dojídá.
> 12.03.2017 - Columna: Také nemám rád, když se...
Také nemám rád, když se k mému stolu přitočí každou chvíli někdo jiný.....
> 08.03.2017 - Za Větrem: Rád se dívám na kuchaře...
Rád se dívám na kuchaře při práci - ale za sklem, abych nemusel čichat veškerý pach z připravovaných pokrmů, jako zde (plameny z pánví šlehají, tuky se pálí.....). Polední pečené králičí stehno je přičmoudlé stejně jako drůbeží játra na slanině. Přítomnost přepáleného tuku mi za dvě hodiny potvrzuje i můj zažívací trakt. Tak za mne do "Maurera" určitě ne.
> 06.03.2017 - Cesta časem: Teprve se chystáme...
Teprve se chystáme usednout, svlékáme si bundy - a servírka nám už cpe jídelníčky. Jídlo: chápu, že od polední hotovky nemůžu čekat zázraky, ale dva miniplátky masa (tak 50g zasyrova) ve svíčkové, to je opravdu málo.
> 06.03.2017 - Everest: Echt indická "vesnická"...
Echt indická "vesnická" hospoda, echt indické skvělé jídlo.
> 05.03.2017 - Purkmistr hotel, Pivovarský dvůr: Dobré jídlo, bezva...
Dobré jídlo, bezva obsluha, hezký interiér. A výčepák točí jednu hladinku za druhou z klasických pivních kohoutů = radost se podívat a dvanáctku Purkmistra popít. Pane Boddie - to jejich pivko bych doporučil i Vám.
> 05.03.2017 - Na Krásné vyhlídce: Pes v restauraci (a navíc...
Pes v restauraci (a navíc hlasitě štěkající), to mi celkem vadí.
> 25.02.2017 - Nautilus hotel, Goldie: Třikrát za 1 (vyzdvihl...
Třikrát za 1 (vyzdvihl bych nad jedničku dezert "ovocný semafor"). Ale ty židle, pane Svatku, mají svoji životnost už za sebou .......
> 18.02.2017 - Lokál Pod Divadlem: Smažák na úrovni...
Smažák na úrovni slušnější jídelny za 160,-Kč je docela nářez.....
> 16.02.2017 - Chateau St. Havel: Chladné telecí i obsluha...
Chladné telecí i obsluha - to je hezky napsáno.
> 11.02.2017 - V Zátiší: Excelentní polévka,...
Excelentní polévka, podprůměrný dezert.
> 09.02.2017 - Best Western hotel Vista, Buena Vista: Vážený pane manažere....
Vážený pane manažere. Je to sice věc názoru, ale mně se Vaše reakce nelíbí. Pokud by každý manažer restaurace reagoval na komentáře hostů, tak už na ty komentáře samotné moc místa nezbude a za dva dny je "Maurer" zcela zahlcen. Což napsat jednou provždy: "Všem našim spokojeným hostům letos děkujeme"?
> 07.02.2017 - U Lípy restaurant: Tak tady se zastavil čas...
Tak tady se zastavil čas ........ a to po všech stránkách. Před 30ti lety to mohla být bomba. Jídlo je jak z minulého století. Sladká šlehačka na svíčkové je prý v pořádku a "Děláme to tak už třicet let" tvrdí majitel, ale já prostě sladkou šlehačku na jakémkoliv mase nemusím.
> 05.02.2017 - Občanská plovárna: Ha ha ha - musím se zastat...
Ha ha ha - musím se zastat obsluhy. Já také rozeznám červené víno od bílého ...................
> 05.02.2017 - Horizont hotel: Hezký komentář.
Hezký komentář.
> 03.02.2017 - Four Seasons hotel, CottoCrudo: GRF - excelentní po všech...
GRF - excelentní po všech stránkách. Jen malá výtka: během degustace v délce 1,5 hodiny se u nás vystřídalo 6 obsluhujících + "uvaděčka" - to mi přijde nedobré.
> 01.02.2017 - Gastronom Mediterranean restaurant: Lokálem se nese vánoční...
Lokálem se nese vánoční píseň TICHÁ NOC a teplota v restauraci písni téměř odpovídá. Celkově žádný zážitek hodný zapamatování.
> 30.01.2017 - U Bezuchů: Židle v hospodě už něco...
Židle v hospodě už něco pamatují, interiér tak pro partu ožralých nimrodů, teplá cola z plechovky, polední máslový sekaný řízek pobledlého charakteru tone v mastné louži a servírčiny potetované ruce jsou už jen "třešničkou". Do Maurera ani jako pivnice!
> 29.01.2017 - Miura hotel: Hezké fotky, ale do...
Hezké fotky, ale do rodinného alba.
> 29.01.2017 - Pupp Grandhotel, Grandrestaurant: No jo, ona i cesta na WC je...
No jo, ona i cesta na WC je taková malá bojovka.
> 26.01.2017 - Pepř a Sůl: P.S.: Dvě hodiny po...
P.S.: Dvě hodiny po obědě nás všechny dostihl průjem. Pane kuchaři, děkujeme za pročištění našich zažívacích ústrojí!
> 26.01.2017 - Pepř a Sůl: Zcela tuctová restaurace...
Zcela tuctová restaurace nás ničím nezaujala - snad jen tím, že polední špagety carbonara tonuly v omastku.
> 25.01.2017 - Ábelův mlýn: Ten jídelní lístek v...
Ten jídelní lístek v umolousaných plastových deskách mě "dojal", stejně jako vás.
> 21.01.2017 - Dvůr Hoffmeister: GRF: každý pokrm je...
GRF: každý pokrm je vyvážený harmonický celek, ale přitom s jasně čitelnými ingrediencemi = velká lahoda.
> 16.01.2017 - Galerie Kladno: Největší devizou této...
Největší devizou této restaurace je výhled i čistý interiér. Ostatní slušné.
> 13.01.2017 - Kastrol: Na polední hotovku jídlo...
Na polední hotovku jídlo velmi slušné - chutí i velikostí porcí. Potěší obsluha šéfkuchařem; jen tomu velmi střídmému interiéru nějak na chuť přijít nemůžu.
> 12.01.2017 - U Koruny: Ceny šly nahoru, jídlo se...
Ceny šly nahoru, jídlo se oproti posledním propadům mírně zlepšilo.
> 09.01.2017 - Nautilus hotel, Goldie: Liškový krém pana Svatka...
Liškový krém pana Svatka z Nautilu je pro mě nepřekonatelný.
> 01.01.2017 - Smíchovský pavilon: Interiér stylově plně...
Interiér stylově plně odpovídající názvu podniku - ale jeden bod strhávám za průvan a zimu. Nefiltrovaná dvanáctka i obsluha slušná, ale malérem je jídlo: gulášek z divočáka je notně oschlý a nepříliš chutný; holandský řízek (polední hotovka) je zase trochu přesolen a konzistencí je to spíše taková fašírka.
> 01.01.2017 - Pupp Grandhotel, Grandrestaurant: Jít na oběd, když...
Jít na oběd, když nemáte hlad, je pěkná blbost - řešíme to dělenými porcemi. Hodnocení: 1/1/1.
> 01.01.2017 - Promenáda: Excelentní - 3x za jedna....
Excelentní - 3x za jedna. A číšníci běhají tak, že je občas vidíme rozmazaně. Ale trochu se děsíme připravované rekonstrukce - interiér se nám totiž moc líbí. Je stylový, čistý, sladěný, s klenutými stropy, lampami, židlemi, prostě paráda. Snad tam, proboha, nevtrhne nějaké moderna?!