Profil uživatele
avatar

laura HP

Gourmet

Oblíbenost uživatele
  0
Oblíbenost komentářů
3
0
Počet komentářů 15
Ohodnocené restaurace 4
Účast na gastroakcích 4

Ohodnocené restaurace

Počet hodnocených restaurací v ročníku GR2017: 4

Moje komentáře

> 24.02.2017 - InterContinental hotel, Zlatá Praha: Navštíveno v rámci GRF...
Navštíveno v rámci GRF dne 22.2., obsluha velmi příjemná. Dokonce se přišel zeptat i kuchař, jak nám chutnalo :o) Výhled krásný, avšak interiér je už za zenitem, chtělo by to nový design. Couvert - skvělé kozí máslo :o), amuse bouche - křenová rolka - nic moc.. Předkrm - macerovaný gravlax - výborný losos, hlavní chod - nejlepší líčka co jsem kdy měla :o) a super dezert limetkový páj + coulis. Vinný doprovod dobrý, červené víno lepší :o). Grapa na účet podniku :o)Děkujeme, krásný večer
> 17.02.2017 - Divinis: Navštíveno během oběda,...
Navštíveno během oběda, restaurace je příjemně světlá a prostorná, interesantní design :o) Obsluha skvělá, předkrmy - grilované calamari s květákovým pyre a toskánská polévka Pappa - dobré. Hlavní chod - Risotto se španělskou šunkou Joselito - velmi jemné a příjemné, vysoký roštěnec - super. Dezert - Čokoládový fondant se skořicí a zmrzlinou z červených pomerančů - vážně skvělý (možná zatím nejlepší :o) Celkově fajn restaurace :o) děkujeme
> 15.02.2017 - Pot-au-feu: Interiér menší, ale...
Interiér menší, ale velice útulný, i v pěti jsme se nemačkali. Obsluha výborná (ale bylo nás dohromady 7). Skvělé pečivo +2 dipy + amuse bouche cappuccino z kořenové zeleniny zajímavé. Jako předkrm cibulová polévka + máslový šneci-celkem dobré. Na pročištění chuti okurkový salát (1 cm zmrzliny)-naprosto úchvatné. Hlavní chod hovězí líčka na burgundském, kuře de Bresse- kvělé, grilovaná chobotnice-dobrá. Vynikající sorbet z hořkých pomerančů a perníková zmrzlina. Zážitek dne-WC budoucnosti :o)
> 14.02.2017 - Bílá kráva: Interiér je v...
Interiér je v polosuterénu, selský, menší a působí trošku stísněně (ani u/kolem stolu není moc prostoru), zvláštní pach a vibrace z projíždějícího metra. Obsluha velmi příjemná a přátelská. Maso fantastické (to opravdu dělat umějí), bohužel zeleninová jídla jsou příliš obyčejná. Dezert - čokoládový fondant, velmi dobrý ; horké maliny s tvarohovou zmrzlinou - spíše lepší na koukání - efekt se zmrzlým dusíkem, chuť průměrná. Rakouský Souvignon blanc - celkem dobrý a výborný -Malbec (Argentina).
> 25.01.2017 - Tusculum: Navštíveno v rámci GRF....
Navštíveno v rámci GRF. Skvělý amouse bouche - tři lžíce = tři chutě (lososový tatarák, foie gras, kozí sýr). Předkrm pěna a panna cotta ze pstruha, velmi rafinované a chutné. Výborný vinný doprovod - Riesling, PS 2014, Weingut Meulenhof. Kachní prso s raviolou (trošku moc soli), ale skvělé + dobrý doprovod - Zweigeltrebe, VH 2015, Stošíkovice. Dezert - moc dobrý, skvělá a netradiční švestková zmrzlina (povidlová chuť). Obsluha velmi milá, interiér příjemně komorní. Vřele doporučuji :o)

Moje gastrofotky

Fotky z komentářů