Profil uživatele
avatar

SN11

Gourmet

Oblíbenost uživatele
  0
Oblíbenost komentářů
20
16
Počet komentářů 8
Ohodnocené restaurace 0
Účast na gastroakcích 0

Ohodnocené restaurace

Počet hodnocených restaurací v ročníku GR2016: 32

Moje komentáře

> 29.12.2015 - La Degustation Bohême Bourgeoise: Nějak tomu co píšete...
Nějak tomu co píšete nerozumím? Kde je zakopaný pes? Oč Vám jde nebo motiv? Handrkujeme se jestli 3000 korun je ekvivalentní 100€?
> 28.12.2015 - Black Horse: Nebyla jsem, pouze reaguji....
Nebyla jsem, pouze reaguji. Mladí lidé se většinou chutně a kvalitně najedí ve dvou za polovinu. Že bych se nenajedla nikde v Evropě za Vámi uváděnou cenu, tak to asi žiji v jiné Evropě.
> 28.12.2015 - La Degustation Bohême Bourgeoise: Zareaguji na svůj...
Zareaguji na svůj komentář. Oproti Vám je pro mou osobu šestichodové menu dostačující. Přesně jak píšete, tak s nápoji 100€. Kdybych Vás chtěla pustit více do svého soukromí, tak uveřejním fotografie, leč nechci. Upřímně, nikdy bych do obdobného podniku nešla. Jsem studentka, mé finanční možnosti jsou značně omezené. Dostala jsem dárkové poukazy a na jídlo se koukám pohledem cena/kvalita. V tomto ohledu jsem si určitě lépe užila např. v Alcronu. Mohu mít takový názor?
> 24.12.2015 - Spices Restaurant and Bar: Krásné Vánoce všem...
Krásné Vánoce všem přívržencům GR!
> 24.12.2015 - La Degustation Bohême Bourgeoise: Opravdu Michellin? Za...
Opravdu Michellin? Za 100€ čekám nevšednější zážitek.
> 24.12.2015 - SaSaZu: Nepohybujeme se v žádném...
Nepohybujeme se v žádném bufet prostředí. Jsou zde aspiranti na totálně nejlepší restaurace v ČR a tak je třeba vnímat veškeré indicie. Sasazu a Modrý zub se porovnávají pouze velmi těžce. Modrý zub na Andělu patří k absolutní špičce asijské kuchyně a to asi i kousek směrem od našich hranic. Nechci s Vámi polemizovat, ale nedomnívám se, že má zmínka by neměla být brána v úvahu při výběru restaurací. Ostatně takových labužníků jak jste Vy mezi námi smrtelníky mnoho není. Krásné Vánoce
> 19.12.2015 - Modrý zub: A ze Spálené jeďte na...
A ze Spálené jeďte na Anděl. Tam je Modrý zub jedna z nejlepší asijských restaurací v Evropě.
> 19.12.2015 - SaSaZu: Když to porovnám s...
Když to porovnám s Modrým zubem, tak za poloviční cenu odcházím opravdu zasycena oproti holešovické restauraci.
> 19.12.2015 - Modrý zub: Mají ji i ve variantě s...
Mají ji i ve variantě s kokosovým mlékem, ale tam ta "pikantnost" jaksi absentuje. Kachna a vepřové převládají v nabídce. Zajímavostí je, ž emaso bývá sekané. Zeleninou se zde rovněž nešetří. K pití jsem měla zázvorovou limonádu, která k ostrým jídlům sedí. Modrý zub Anděl je hodně vytížený.Kdo má rád ostré, tak doporučuji požádat obsluhu o úpravu stejnou jako mají Thajci, kteří restauraci navštěvují. Úprava je malinko jiná s ohledem na zvyklosti. Určitě nebudete litovat. Já dávám tři jedničky.
> 19.12.2015 - Modrý zub: Modrý zoubek. Má...
Modrý zoubek. Má zvláštní vývoj. První byl v Jindřišské ulici, ale hned další ve Spálené byl na jídlo lepší. Spálená je výborná, ale Modrý zub na Andělu je opravdu špica. Oproti zmíněným "sestřičkám" v centru má Anděl jednoduchý a vkusný interiér,takže i zde bych dala jedničku. Jako nekuřák jsem neměla žádný problém. Zajímavá je možnost pozorovat práci kuchařů. Myslím, že to lze pouze z nekuřácké části. "Legraci" si užijete s paličkami. Jako polévku doporučuji Tom Yum. Příjemně ostrá.
> 19.12.2015 - Modrý zub: Jinak určitě to budete...
Jinak určitě to budete vědět, ale další Modrý zub a asi ještě lepší než Spálená je na Andělu. Je to tam bomba. Kromě thajské kuchyně, tam jsou i "ochutnávky" z Vietnamu a jiných asijských zemí. A ještě ke všemu je tam hezký interiér, takže pro mě samé jedničky.
> 19.12.2015 - Modrý zub: Super poznatek pro ty...
Super poznatek pro ty kteří se obávají.
> 06.12.2015 - Modrý zub: Pálí, pálí, pálí, to...
Pálí, pálí, pálí, to to pálí. Jestli pálit, tak určitě v této thajské restauraci. Super je, že jídlo opapričkují podle poptávky. Je to tu takový tréninkový tábor na nejpálivější pražskou polévku. Kdo má rád thajskou kuchyni, tak je určitě na správním místě. Prostředí je sice lehce zvláštní, ale nemusí to všude vypadat jako v pětihvězdičkovém hotelu.
> 05.12.2015 - Kulaťák: To fakt umíte? .-D, Když...
To fakt umíte? .-D, Když se na to klikne tak se to zvětší? Dejte vědět až se klikne a ono se to prostře 8-). Jinak hezké hodnocení.
> 01.12.2015 - Ábelův mlýn: Máme to do mlýna...
Máme to do mlýna relativně blízko z chalupy. Když se nám nechce vařit nebo jsme na koupání v pískáčích, tak vždy zajedeme. Dříve v okolí nic takového nebylo. Jen samé klasické venkovské hospody. Tataráček je fakt vynikající a saláty dělají takové jen málokde. O cenách není třeba spekulovat. Lepší pohledáte jen velmi těžce. Z cenotvorby by se měli poučit všichni ostatní
> 25.11.2015 - Francouzská restaurace Art Nouveau: Svatomartinská husa v...
Svatomartinská husa v tříchodovém menu byla takřka skvostná. Šťavnatá, křupavoučkatá. Ještě teď se mi sbíhají sliny. Menu nebylo žádná láce, ale stálo to za to. Chvíli jsme si připadala jako v pohádce. Realita po opuštění Obecného domu však byla drsná. Chtěla bych se dotázat. Uvažovala jsem o katalánském výletu. Při pohledu na fotografii z letošního roku mi přijde publikum malinko zkušenější. Bylo tomu opravdu tak? Kde by se dalo najít víc informací o zájezdech? Obecní dům vřele doporučuji.
> 12.09.2015 - Noem Arch: S předpisatelem Pan_Remem...
S předpisatelem Pan_Remem se absolutně neztotožňuji. Děda by řekl navoněná bída. Když je tato záležitost v Maurerově výběru, tak to již zde může být cokoli z úrovně dřívější čtvrté cenové skupiny. Jejich anabáze se sponzorováním basketbalového družstva měla obdobně sestupnou tendenci. Za mně určitě nedoporučuji. To je lepší mekáč u nádraží.
> 12.09.2015 - Café Colore: Je tam stále hodně plno....
Je tam stále hodně plno. Volněji je v kuřácké části. Zákusky a dort stále dobrý. Mnoho nejím, ale porce jsou i na mě opravdu malé.