Profil uživatele
avatar

Chuťovka

Connoisseur

Oblíbenost uživatele
  0
Oblíbenost komentářů
5
0
Počet komentářů 36
Ohodnocené restaurace 10
Účast na gastroakcích 50

Ohodnocené restaurace

Počet hodnocených restaurací v ročníku GR2017: 10

Moje komentáře

> 19.02.2017 - Spices Restaurant and Bar: Povedlo se: jarní závitky...
Povedlo se: jarní závitky a losos na žlutém karí. Ovšem v restauraci, kterou jsme dříve jen chválili, nás usadili ke stolu, který by měl být obsazován jen se souhlasem hosta v plné, nikoliv poloprázdné restauraci. Neumytý talíř. Při výměně číšník obtiskl na nový talíř skoro celou svoji ruku. Vepřové maso se kvůli "flaxám" nedalo rozkousat a plavalo v lehce hnědé vodě. Zelenina k bulgogi se nám v žaludku připomínala do dalšího dne.
> 16.02.2017 - Passage, Wine & Dine: Šneci jedineční, další...
Šneci jedineční, další dobroty "pod pokličkou" výborné. Jen jablíčkám na desertu nebylo dopřáno zkaramelizovat do lahodna. Obsluha milá a prostředí příjemné.
> 12.02.2017 - Four Seasons hotel, CottoCrudo: Oproti loňské...
Oproti loňské návštěvě, nečekaně positivní zlepšení v prostředí, servisu a hlavně kuchyni. Tleskám!
> 11.02.2017 - Aureole Fusion Restaurant & Lounge: Podle střídání + a -...
Podle střídání + a - komentářů, bych si tipla, že to souvisí se střídáním "směn" na place a v kuchyni. My měli štěstí. Výborné jídlo, dezert famózní, obsluha milá a výhled na Prahu spolu s růží na rozloučenou umocnil krásný zážitek.
> 06.02.2017 - Terasa U Zlaté studně: Jako vždy prostředí...
Jako vždy prostředí nádherné. Jídla odpovídala standardu. Ale číšníci nejspíš opravdu neměli svůj den a přidávám se tímto k předchozímu hodnocení. Po příchodu jsme byli v šatně mile přivítáni. Ale v restauraci nám div nevynadali, co tam už děláme, když degustaci máme na 12,30. A my přišli ve 12,15. Dle internetu má restaurace otevřeno od 12,00...A ani následná snaha o přesvědčení hosta o jídle v rozporu s jeho názorem, k dobré pohodě nepřispěla.
> 02.02.2017 - Villa Richter: Příjemné prostředí +...
Příjemné prostředí + dobré jídlo = příjemný zážitek
> 01.02.2017 - Genius Loci: Obsluha milá, jídlo...
Obsluha milá, jídlo vynikající. Amuse Bouche - morek v cibulce na topince - jedinečný. Kéž by se (zvětšený) dostal do standardní nabídky teplých předkrmů!
> 24.01.2017 - Aquarius Restaurant: Nedělní degustace, která...
Nedělní degustace, která byla naší první návštěvou v tomto podniku, byla velmi příjemným zážitkem po všech stránkách. Vylepšit by bylo třeba jen párování vín. I my jsme si chtěli nechat napárovat vína k chodům obsluhou. Bohužel, její zpětný dotaz zda-li tedy chceme začít bílým nebo červeným ukázal, že tohle mezi šéfkuchařem a obsluhou odladěno nebylo....
> 18.01.2017 - Valoria: Jídlo výborné,...
Jídlo výborné, prostředí příjemné, obsluha milá. Jediným drobným kazem bylo, že Vašemu pachtění se z/ a do/ kabátu sice obsluha přihlíží, ale galantní pomoc se nekoná. V každém případě si však restaurace i díky své výborné dostupnosti z dálnice D1 a vlastnímu parkovišti návštěvu i mimo festival zaslouží.
> 18.01.2017 - Grand Cru: Jídlo by bylo výborné,...
Jídlo by bylo výborné, pokud by talíř hlavního chodu byl dostatečně nahřátý. Tahle byla poslední třetina v "ledové úpravě". Obsluha "nadupaná" informacemi, které však byly sdělovány s přezíravostí vůči hostu a celkovým postojem, že restaurace jim patří. Takže k další návštěvě nelákající. Voda nalita automaticky bez možnosti výběru, káva nebo čaj nenabídnuty. Samotný interiér restaurace pro mě výrazně příjemnější, než interiér dřívějšího působiště pana Punčocháře, restaurace Le terroir.
> 15.01.2017 - Bellevue: Bezchybný začátek Grand...
Bezchybný začátek Grand Restaurant Festivalu 2017!

Moje gastrofotky

Fotky z komentářů