Profil uživatele
avatar

IRV

Gourmet

Oblíbenost uživatele
  0
Oblíbenost komentářů
6
0
Počet komentářů 29
Ohodnocené restaurace 6
Účast na gastroakcích 13

Ohodnocené restaurace

Počet hodnocených restaurací v ročníku GR2017: 6

Odkud jsem: od Prahy

Co dělám: pracuji, aby měli socani s agentem STB Burešem co rozdávat lemplům

Kam chodím: tam, kde se dobře vaří

Kam nechodím: tam, kde neumějí vařit

Co nesnáším: lemply

Na co mám slabost: na dobré jídlo

Moje nejoblíbenější

Restaurace: Jureček

Kuchař: Sapík - ale v kuchyni, nikoliv v televizi!!!

Moje komentáře

> 05.02.2017 - Grosseto III: Během posledních...
Během posledních měsíců jsem (po delší přestávce) restauraci navštívil několikrát a byl jsem velmi mile překvapen. Zatímco dříve jsem měl podnik zařazen mezi ty horší a dražší v Průhonicích, nyní je to kulinářská špička. Doporučuji zejména ryby a mořské plody z denní nabídky. Škoda jen, že interiér je stále neútulný a nepříjemně hlučný. Nepochopitelné je řešení parkovacích míst, která rozměrově odpovídají první generaci Fiatu 500, klientela však jezdí v autech o několik tříd větších.
> 05.02.2017 - Agarden restaurant: Souhlasím s předchozím...
Souhlasím s předchozím komentářem - rozporuplné pocity. Hezké prostředí, avšak zima a průvan u našeho stolu. Dostat se od auta do restaurace přes několikadenní vrstvu ledu bylo o úraz. Obsluha příjemná, jídla však měla prudce sestupnou tendenci. Amuse-bouche vynikající, předkrm výborný, hlavní jídlo průměrné (dančí bylo evidentně ze starého kusu suché a bez chuti) a dezert se bohužel prakticky nedal konzumovat neboť jahodu kuchař překrojil nožem od cibule. Ještě teď mi z toho běhá mráz po zádech
> 05.02.2017 - Horizont hotel: Návštěva v rámci GRF -...
Návštěva v rámci GRF - jedna z mála, která se ekonomicky nevyplatí. Ceny na jídelním lístku jsou nižší, než součet cen degustačního menu. Exteriér i interiér hotelu vás vrátí o 40 let zpátky. Se současnými 4-hvězdičkovými hotely to nejde srovnávat. Ovšem jídlo je překvapivě dobré a na poměry horského střediska i levné. Obsluha příjemná, všímavá a rychlá. Pokud hledáte retro a vzpomínky na dobu dávno minulou jste na správné adrese. Docela mne bude mrzet, pokud to případná rekonstrukce změní.
> 05.02.2017 - Enzian: Tak po roce jsme opět byli...
Tak po roce jsme opět byli zkusit Enzián. Zaznamenali jsme změny. Bohužel nikoliv k lepšímu. Převažuje kvantita nad kvalitou. Jidelní lístek přišel o nejzajímavější položky (květová špička), polévka získala průmyslovou příchuť po Maggi a vepřové koleno se servíruje bez přílohy. Ceny však zůstaly sebevědomé. Závěr - Enzián už není v Peci nejlepší - v PECRu i Horizontu se najíte levněji a lépe.